Paris`in Gizemi Rock Ayrıntılarla Buluşursa?

Alışveriş Alışveriş Paris`in Gizemi Rock Ayrıntılarla Buluşursa?

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
PARİS’İN GİZEMİ ROCK AYRINTILARLA BULUŞURSA?..
FRESH ROMANTİZMİN YENİ TEMSİLCİSİ PIERRE CARDIN, PARİS’İN GİZEMİNİ ROCK AYRINTILARLA BULUŞTURUYOR.. YENİ SEZONDA PIERRE CARDIN ERKEĞİNE, BOHEM AMA TAZE BİR GÖRÜNÜM, SEÇKİNLİĞİ BOZMAYAN ROCK AYRINTILAR, GÜVEN VEREN ÇARPICI RENKLER VE ROMANTİK BİR TARZ SUNULUYOR. İÇİNDEKİ ROMANTİZMDEN KORKMAYANLAR PARİS’İN GİZEMLİ HAVASINI YANSITAN YENİ PIERRE CARDIN’İ ÇOK SEVECEKLER.

Fransız sitilinin modern tasarımcısı Pierre Cardin 2006 baharında romantik temalardan etkilenmiş. Erkek modasında hüküm süren salaşlığa inat taze bir görünüm ve çarpıcı sitillere yer veren Pierre Cardin, rahat kalıplarıyla günün 24 saatine hitap ediyor. Dünyanın en kaliteli ve özel kumaşları seçilerek hazırlanan Pierre Cardin 2006 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, içindeki romantizmden korkmayan çağdaş erkeğin yeni temsilcisi olarak dikkat çekiyor. Farklı tasarımları bir araya getirdiğinizde doğal bir sitil oluşturan kombinleme kolaylığı Pierre Cardin koleksiyonunun bu yaz en dikkat çekici özellikleri arasında.

Pierre Cardin, giyim sitillerine kattığı yeniliklere bu yaz farklı ve dikkat çekici aksesuarları ekliyor. Gerek koleksiyonda yer verdiği küçük detaylar gerekse kıyafeti tamamlayan kemer, kravat iğnesi, kol düğmesi, ayakkabı ve çorap gibi aksesuarlardaki uyum, kıyafet bütünlüğünü tamamlıyor. Takım elbise seçeneklerinde klasik tarzlara yeni renkler ve farklılaştırılmış dikiş detayları katan Pierre Cardin, kalıplarında rahatlığa önem vermiş. Farklı ihtiyaçlar için geniş seçenekler hazırlayan marka, klasikten rock tarza uzanan geniş bir gömlek koleksiyonu sunuyor. Kravat tasarımlarındaki mükemmeliyetçiliği bu sezona da yansıtan Pierre Cardin, hayalleri zorlayacak kadar zengin renk yelpazesi ile dikkat çekiyor.

Romantik bir yaklaşımın rahatlıkla bütünlendiği Pierre Cardin koleksiyonunda tek ceketlerde doğanın en aktif tonları kullanılmış. Sezonun çarpıcı renkleri; mavi, bakır ve yumuşak fildişi tonları.. Takım elbiselerde klasik renklerin yanı sıra, beyaz, fırtına grileri, kum bejleri çekici seçenekler oluşturuyor. İçindeki romantizmden korkmayan erkeklere bu yaz Pierre Cardin tarzını görmelerini tavsiye ediyoruz.
www.aydinli.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT