Paronun Uçan Otomobil`i İzmir Bergama’ya Kondu!

Alışveriş Alışveriş Paronun Uçan Otomobil`i İzmir Bergama’ya Kondu!

Tarihler: 15 Nisan 2010 Perşembe ~ 30 Nisan 2010 Cuma

Firma: Paro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2010 ~ Nis 30, 2010
Üye iş yerlerinde ekstra paropuan ve indirimler sunan mavi yıldız paronun, “uçan otomobil” kampanyası çekilişi ile Alfa Romeo 159’u kazanan belli oldu.. Paro kampanyası çerçevesinde www.ucanotomobil.com internet sitesine üye olanların çekiliş hakkı elde ettiği uçan otomobil İzmir’in Bergama İlçesine kondu.

Mavi yıldız paro, uçan otomobil kampanyası ile bir adet Alfa Romeo 159’u talihlisi ile buluşturdu. ‘Bir otomobili kaç uçan balon bağlayarak uçurabiliriz?’ sorusuna cevap ararken ortaya çıkan uçan otomobil kampanyası 7 Mart 2010 tarihinde sona erdi. Uçan otomobil kampanyasında, www.ucanotomobil.com internet adresinde yer alan Alfa Romeo 159’a kendi paro balonunu bağlayan ve yapılan çekiliş sonucunda kazanan talihli İzmir Bergama’dan Nurdan Can oldu.

Paronun uçan otomobil kampanya talihlisi Nurdan Can, Tanı\Paro Genel Müdürü Engin Oytaç’dan anahtarını teslim aldı. Parodan Alfa Romeo 159’u kazanmanın sevinciyle objektiflere gülümseyen Nurdan Can duygularını şöyle ifade etti:

“Paronun uçan otomobil kampanyası ile ilgili kısa mesaj geldi. Önceleri bu tür kampanyalarda kazanma şansını elde edemediğim için katılıp katılmamakta tereddüt ettim; sonra kampanya çekilişine katıldım ve bir süre sonra çekilişi kazandığıma dair Tanı\Paro’dan haber geldi, şans benden yanaydı... Bu anlamda özellikle paro ekibine böyle kampanyalar düzenlediği için binlerce kez teşekkür etmek istiyorum; bundan sonra eşim de ben de paronun tüm kampanyalarının daha da takipçisi ve de katılımcısı olacağız”

Çekilişe katılanlar www.ucanotomobil.com adresine girip katılım formunu doldurarak otomobile kendi paro balonlarını bağladılar; bir kişi Alfa Romeo 159 talihlisi olurken, ayrıca siteyi ziyaret edip Alfa Romeo 159’a balonlarını bağlayan parolu kart sahipleri, paro üyesi işyerlerindeki sürpriz kampanyalardan da faydalanabildi; bu kampanyalardan bazıları şöyle:

100 TL Opet akaryakıt alışverişine 5 TL değerinde paropuan Burger King’lerde satın alınan Chicken Royale Menü’ ye bedava King Chicken Menü Arçelik No Frost buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve tam boy fırınlarda %6 indirim

Kullanıcılarına ekstra paropuan kazandıran, ayrıca çeşitli kampanyalar ve indirimler de sunan mavi yıldız paronun bu kampanyasına parolu kart sahiplerinin yanı sıra, parolu kartı olmayan tüketiciler de katılabildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT