Paşabahçe Ramazan Sofralarına Şıklık Katıyor

Alışveriş Alışveriş Paşabahçe Ramazan Sofralarına Şıklık Katıyor

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Mutfakların ve sofraların vazgeçilmezi Paşabahçe tüm aileyi, dostları, akrabaları bir araya getiren iftar sofralarında da yerini alıyor, en keyifli sohbetler Paşabahçe şıklığında yaşanıyor. En lezzetli yemeklerin büyük bir özenle hazırlandığı, en özel sunumlarla paylaşıldığı iftar sofralarında hanımların hüneri yine Paşabahçe ile buluşuyor.

Yaza Yakışan, Neşeli İftar Sofraları için: Paşabahçe Baskılı Tabaklar

Bu yıl yazın en sıcak günlerinin yaşandığı Ağustos ayına denk gelen Ramazan sofralarını yaza yakışır, rengârenk Paşabahçe baskılı tabaklar süsleyecek. Canlı, çarpıcı renklerdeki bu tabaklarla sofralarınızın havası bir anda değişecek. Çukur tabak, pasta tabağı, servis tabağı ve oval tabak olmak üzere dört ayrı form ve boyuttaki bu tabaklar, her türlü beklentinizi karşılayacak.

“Temper” özelliği sayesinde dayanıklılığı da artırılmış olan bu neşeli tabakları ulusal marketlerde ve seçkin zücaciyelerde 20 parçalı setler şeklinde bulabilirsiniz. Paşabahçe baskılı tabaklar, yazın coşkusunu ve neşesini sofralara taşıyacak; en lezzetli sofralarda en keyifli sohbetlere eşlik edecek.

Borcam’da Güllaç Lezzeti…

Tadına doyulmaz iftar yemeklerinin ardından, sıra tatlı sohbetlere geldiğinde, sofralar Borcam ile yeniden canlanıyor. Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlısı güllaç, Borcam’da lezzetinin zirvesine ulaşıyor. Nar taneleri ve ceviz parçalarıyla süslenmiş enfes güllaç, Borcam’ın şık sunumuyla hem gözlere hem de damaklara hitabediyor. Borcam şıklığında hazırlanıp servis edilmiş güllaçlar, hafifliğiyle Ramazan ayının en çok tercih edilen tatlısı olacak.

Heybeli Çay Seti’yle İftar Sonrası Çay Keyfi

İftardan sonra en sıcak sohbetlerin yapıldığı, günün yorgunluğunun atıldığı bu özel anlara keyfin yeni tasarımı Heybeli Çay Seti eşlik ediyor. İnce ve zarif çizgileriyle çayın içim keyfini artıran Heybeli, bardağının tabağına tam olarak oturarak kilitlenmesi özelliğiyle kullanım rahatlığı da sağlıyor. Heybeli Çay Seti Ramazan’da da çay severlerin elinden eksik olmayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT