Pasta ve Tatlı Sipariş Alışkanlıklarımızı Değiştirme Vakti Geldi...

Alışveriş Alışveriş Pasta ve Tatlı Sipariş Alışkanlıklarımızı Değiştirme Vakti Geldi...

Tarihler: 07 Eylül 2009 Pazartesi ~ 07 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: www.pastavar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2009 ~ Eki 7, 2009
Pasta ve Tatlı Sipariş Alışkanlıklarımızı Değiştirme Vakti Geldi...
Ramazan Tatlıları www.pastavar.com’dan

Ramazan’da tatlı krizine hızlı ve kesin çözüm… İstanbul’daki 160 farklı pastaneden sipariş verme imkânı sunan www.pastavar.com, tatlı severlere yepyeni lezzetler sunarak sofraları renklendiriyor. Kapıda ya da kredi kartı ile ödeme seçeneği sunan sitede pastapuan kazanan herkesi sayısız hediyeler de bekliyor.

Ramazanda tatlı yenir. Ve tabi ki güllaç… On bir ayın sultanı Ramazan tatlılarınız Türkiye’nin ilk online pasta ve tatlı sipariş sitesi www.pastavar.com’dan. Site, İstanbul’un her noktasına güllaç, lokma, fırında sütlaç, tulumba, şekerpare gibi Ramazan’a özel birbirinden lezzetli tatlıları iftar sonrası herkese sunuyor. Site üzerinden yapılan siparişler ile Ramazan coşkusu tatlı anlara dönüşüyor. İstanbul’da 160 pastane ile çalışan siteden, pasta ya da tatlı siparişi veren herkesi sipariş tutarının yüzde 1’i kadar pastapuan da bekliyor…

İnternet üzerinden pasta sipariş hizmeti sunan www.pastavar.com’da, sisteme üye olan yüzlerce pastanenin menülerine ulaşarak dilenen tarihte istenilen pasta ya da tatlı adrese geliyor. Bundan böyle pasta ve alışverişleri sorun olmaktan çıkıyor. Ödemeler online kredi kartı ile olabildiği gibi kapıda ürün teslim alındığında da yapılabiliyor. Ayrıca www.pastavar.com’un sunduğu tüm hizmetler de ücretsiz.

Doğum günleri, iş toplantıları, yıl dönümleri, kutlamalar, misafirlikler derken herkesin imdadına koşan site, Ramazan’da da zor anların kurtarıcısı durumunda. Ramazan boyunca ve sonrası www.pastavar.com’dan verilen tüm siparişler pastapuan kazandırıyor. En az bir gün sonrasına verilen siparişlerden ise 2 kat pastapuan kazanmak mümkün. Davet ettiğiniz arkadaşınızın siteye üye olması durumunda 50 pastapuan’a sahip olabiliyorsunuz. Pastapuanları biriktiren herkesi ise sayısız hediyeler bekliyor.

Ramazan süresince yoğun çalışan ya da gün içinde tatlı yapacak zamanı bulamayanların işini kolaylaştıran sitedeki yenilikler, kampanyalar hakkında daha fazla bilgi almak ya da siteden pasta ve tatlı siparişi vermek için www.pastavar.com adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT