Piyale’den Dumanı Üstünde Geleneksel Tatlar

Alışveriş Alışveriş Piyale’den Dumanı Üstünde Geleneksel Tatlar

Tarihler: 23 Kasım 2009 Pazartesi ~ 23 Aralık 2009 Çarşamba

Firma: Piyale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2009 ~ Ara 23, 2009
Piyale, Türk mutfağının eskimeyen lezzetlerini tüketicilerle buluşturuyor. “Geleneksel çorba” grubunun ilk ürünleri “Gendime” Çorbası ve “Erişteli” Çorba, sofrada doğal lezzet arayanların tercihi olacak.

Sektörünün köklü markası Piyale, Türk mutfağının birbirinden lezzetli çorbalarını “geleneksel çorba” grubu altında tüketicilere sunuyor. Serinin ilk lezzetleri “Gendime” çorbası ve “Erişteli” çorba, yaklaşan soğuk kış günlerinde sofraların baş tacı olacak.

Çorbada çeşit arayanlar için, lezzetli ve sağlıklı alternatifler sunan Piyale’nin geleneksel çorbaları, hazırlanması zaman ve emek gerektiren yöresel lezzetleri günümüze taşıyor. İster buğdayın besleyici özelliği ile genç yaşlı herkesin seveceği Gendime çorbasını tercih edin, ister Erişteli çorba ile sofranıza farklı doyurucu bir lezzet katın, yarım saatten kısa sürede sımsıcak çorbanızı yudumlayabilirsiniz.

Piyale’nin yıllardır tescillenmiş kalite güvencesiyle üretilen geleneksel çorba çeşitleri, koruyucu madde ve trans yağ içermediği için sağlıklı beslenmekten vazgeçmeyenlerin de tercihi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT