Prodesign’dan 2011’e Özel Çerçeveler

Alışveriş Alışveriş Prodesign’dan 2011’e Özel Çerçeveler

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Prodesign

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yeni yıl akşamınızı renklendirmek için neler aldınız? Tasarımcı imzalı bir elbise, son moda sallantılı küpeler ya da şahane stilettolar? Gözlüğünüz bu şıklığı tamamlayabilecek mi? Efsane Danimarka tasarımlarını gözlüğe taşıyan ProDesign hem yılbaşı şıklığınızı tamamlayacak, hem de yıllarca stilinizi yansıtacak. Kabul edelim ki gözlükler artık stilinizin çok önemli bir parçası... ProDesign’ın 2011 yılı için tasarladığı yeni modeller mükemmel konforlarının yanı sıra sizi ifade eden en önemli aksesuarlardan biri olmaya aday.

Kişiliği yansıtan en önemli aksesuarlardan biri haline gelen gözlükte tasarım da en az kalite kadar önemli bir konuma geldi. Geçtiğimiz aylarda T-Mex Dış Ticaret tarafından ithal edilerek seçkin optik mağazalarında satışa sunulan ProDesign, Danimarka’nın konforlu ve kusursuz tasarım konseptini ürünlerine yansıtıyor. Titanyum, metal ve asetattan üretilen çerçevelerden oluşan koleksiyon, çarpıcı tasarımlar, yenilikçi materyaller ve canlı renkleri biraraya getiriyor. ProDesign’ı 2011 koleksiyonu da her zevke ve stile hitap eden tasarımları barındıryor.

Net tasarımlara ufak sürprizler ekleyerek yapılan ProDesign tasarımları, yüzü giydirmeyi ve onu tamamlamayı amaçlıyor, klasik stilleri canlı renklerle dengeliyor.

Küresel optik pazarının en büyük oyuncularından olan Danimarka’lı ProDesign, 30 yıllık tecrübesi, genç ve neşeli tasarımlarıyla dünyanın dört bir yanında tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Prodesign tasarımdaki vurguyu renk ve kontrasta verirken, çerçevelerin kendini güçlü ifade eden ama bağırmayan tasarımları olmasına özen gösteriyor.

ProDesign’ın felsefesi yaşam sevincinin kendini ifade etmesine izin vermek olarak tanımlanıyor. Yeni yılda siz de gözlerinizi stilden ve şıklıktan mahrum etmeyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT