Ramazan Bayramı’nda Tarzınızla Fark Yaratın

Alışveriş Alışveriş Ramazan Bayramı’nda Tarzınızla Fark Yaratın

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Pabbuc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Kıyafetinizi stilinizi en iyi yansıtacak ayakkabı ve çantayla tamamlamak ya da bu bayram sevdiklerinize farklı ve göz alıcı bir hediye vermek istiyorsanız Pabbuc.com size birbirinden renkli binlerce alternatif sunuyor. Türkiye’nin ilk ve en büyük online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası Pabbuc.com’da yer alan 70’den fazla markanın 4.000’den fazla modelini incelemeden bayramlık alışverişinizi tamamlamayın.

Türkiye’nin ilk ve en büyük online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası Pabbuc.com, bayramlık alışverişiniz ya da hediye arayışınız için size göz alıcı seçenekler oluşturuyor. Bayram alışverişiniz için, Converse, Columbia, Skechers, MBT, Rubber Duck, Puma, Slazenger, Dockers, Scooter, Sorel, Kelsi Dagger, Polo Club California, Cabani, Dexter, Arow, Hatuny ve daha birçok markanın ürününü ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir, hızlı ve kolay bir şekilde Pabbuc.com’dan satın alabilirsiniz.

Ayakkabı tutkunları için adeta bir cennet olan Pabbuc.com siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ederek, ürünlerinizi çok hızlı bir şekilde adresinize ulaştırıyor. Ücretsiz değiştirme, koşulsuz iade ve ücretsiz standart kargo hizmetleriyle de Türkiye’de online mağazacılık alanında ilklere imza atmış olan Pabbuc.com, bayramlık alışverişiniz için de çok cazip seçenekler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT