Rönesansın Görkemi, Gelenekselliğin ve Modernizmin Birleşimi...

Alışveriş Alışveriş Rönesansın Görkemi, Gelenekselliğin ve Modernizmin Birleşimi...

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 24 Ekim 2007 Çarşamba

Firma: Zenith

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 24, 2007
RÖNESANSIN GÖRKEMİ, GELENEKSELLİĞİN VE MODERNİZMİN BİRLEŞİMİ… “ZENITH CHRONOMASTER OPEN”
Chronomaster herhangi bir döneme veya tarza ait değildir, kendisine özel bir tarzı vardır, "klasik" olarak bilinen ZENITH ürünlerinin imzasını taşımaktadır. Kasadaki karakteristik ikili banttan kadranlar üzerindeki bordüre kadar (otantik "grain d`orge" modeli) herşey büyük saatçilik geleneğinin bir tekrarı aslında. Bununla birlikte, hareketin kalbinde kadranın açılması, Concept modelindeki titanyum ve gülmeyi andıran güç kaynağı, modernite işaretleri...

Saatleri sanat eserine dönüştüren, benzersiz ZENITH tasarım ve kalitesinin bir simgesi haline gelen Chronomaster Open koleksiyonu varılan son noktadaki mükemmellik değil, bu yıl, köklerini ve çağdaş özelliklerini güçlendirmek üzere bazı yeni özellikler kazandı. Böylece, Chronomaster El Primero Venice, sınırlı bir edisyon, İtalyan Rönesansının görkemini taşıyor, buna mukabil Chronomaster Open Concept teknolojik tasarımın bulvarlarını araştırıyor.

Geçmişin kodlarını kullanarak ve bunları geleceğe yansıtarak, Chronomaster Concept 150 yıllık bir saatçilik bilgisini futuristik malzemelerle birleştiriyor. Bu kasa doğal veya siyah titanyumdan yapılıyor, titanyum çekme dayanımı açısından paslanmaz çeliğin 3 katı güçlü, ancak ağırlığı bir kıl kadar: karbon fiber kayış 300 kg a kadar taşıyabilir. Bu uzay araştırmalarında elde edilen şeffaf bir malzeme, ışığı geçirebiliyor ve kopmuyor, bunun üzerinde sayılar yüzermiş gibi görünüyor. Bunun ötesinde, hareketinin inci plakası görülebiliyor. Darbe dayanımına karşı sızdırmaz olan saat, yüksek kobalt vidalar sayesinde dışarıdan ayarlanabiliyor.

Chronomaster koleksiyonunun iki ebatta -45 veya 40 mm- gelmesi sebebiyle, ve günümüzün kadınlarının erkekler için yapılmış ürünleri kullanmayı sevmeleri sebebiyle, ZENITH erkeksi olsa da kadınlar tarafından benimsenebilen bir saat geliştirdi. New York`tan Paris`e, Milan`dan Moskova`ya, zarif bayanlar gümüşlü veya grili paslanmaz çelik Open dahi olsa, kendi Chronomaster`lerini gururla taşıyabiliyorlar. Saatin narin bileklerine yerleşmesini sağlamak üzere Zenith daha dar ve hafif siyah, gri, kahverengi veya beyaz katlanır kayışlar üretti.

Modern bir lüks vizyonu, enerjiyi ve kadınsı kodları ve erkeksi ayrıcalıkları taşıyan parçalar cinsiyetler arasındaki çizgiyi bir eğlence haline getiriyor ve güzel ve zarif kadınlara egolarından felsefelerine yükselme imkanı sağlıyor. Bu, çağın ruhunu yakalama ve trendleri başlatma konusunda ZENITH`in yeteneklerini bir kez daha ispat ediyor.

Chronomaster Open, Konyalı Saat Mağazaları ve ZENITH yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.

SATIŞ FİYAT ARALIĞI: 12.000 CHF – 70.000 CHF
ZENITH Saatleri Türkiye Distribütörü: KONYALI SAAT
Tel:0212 494 32 32

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT