Rotafarma`dan Yeni Yıla Özel Zayıflama Paketi

Alışveriş Alışveriş Rotafarma`dan Yeni Yıla Özel Zayıflama Paketi

Tarihler: 22 Aralık 2009 Salı ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: Rotafarma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2009 ~ Ara 31, 2009
b>İstediğiniz bedene kavuşma fırsatını kaçırmayın. ELMA&KROM + 75 ml X-TRA GEL + 3 Paket PERBALİF Diyet Lifi şık makyaj çantası içinde 89TL’ye tüm seçkin eczanelerde. İster kendinize hediye edin, ister kardeşinize, arkadaşınıza...

Rotafarma yeni yılda daha sağlıklı, daha ince bir vücuda sahip olmak isteyen herkese içi sürprizlerle dolu yılbaşı çantası hediye ediyor. Tüm seçkin eczanelerde bulunan fırsat paketinde ELMA&KROM kapsül+ 75 mililitrelik X-TRA GEL ve 3 paket diyet lifi Perbalif şık makyaj çantası içinde satışa sunuluyor.

İçerisindeki elma sirkesi, soya lesitin ve krom pikolinat sayesinde tatlı krizini önlemeye ve yağ yakımına yardımcı ELMA KROM, kol, bacak, basen ve göbek gibi problemli bölgelerde inceltici, sıkılaştırıcı ve selülit oluşumunu önlemeye yardımcı X-TRA JEL ve vücudun lif ihtiyacını karşılayarak tokluk hissi veren diyet lifi PERBALİF içeren 121 TL değerindeki bu paket, yılbaşına özel olarak sadece 89TL’den satışa sunuluyor.

Zayıflama paketinin içerisinde 2 hoş sürpriz daha var. Kişiye özel diyet ve egzersiz programlarının bulunduğu ELMA&KROM CD’si. Uzman Doktor anlatımıyla X-Tra Gel masaj uygulamasının ve ürün bilgisinin bulunduğu X-TRA GEL CD’si. Elma Krom CD’sine kişisel bilgilerinizi girebiliyor, vücut kitle endeksinizi hesaplayabiliyorsunuz. Bu doğrultuda CD içerisinde metabolizmanıza uygun diyet alternatifleri ve menülerinin yanı sıra diyeti destekleyici egzersiz önerileri de ürün kullanıcılarıyla paylaşılıyor.

X-tra Jel CD’si içerisinde ürünün vücuda uygulanışı ve öneriler yer alıyor. Tüm bu ürünlerin içerisinde bulunduğu şık makyaj çantasını çok beğeneceksiniz. Çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bu makyaj çantası yeni yıl kampanya paketi ile birlikte hediye olarak sunuluyor.

Siz de bu kampanyadan yararlanın, yeni yılda daha ince ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Rotafarma İlaç güvencesiyle Türkiye’de tüm seçkin eczanelerde 89 TL’den satışa sunulan Kampanya Paketi ile ilgili detaylı bilgi için 0 216 330 00 53 numaralı telefonu arayabilir ya da www.rotafarma.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT