RunTone ile Koşunuzu İleriye Taşıyın

Alışveriş Alışveriş RunTone ile Koşunuzu İleriye Taşıyın

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Reebok, koşuyu fitness programlarının parçası haline getiren kişilere mükemmel görünüm ve tasarıma sahip RunTone teknolojisini sunuyor. Koşu tekniğinin geliştirmek isteyen kadınlar ve erkekler RunTone teknolojisinin yeni sezon modelleri ile aradıkları rahatlığı ve teknolojiyi bulacaklar.

Yaz aylarının son günlerinde açık havada koşu keyfini yaşamak isteyenlerin tercihi RunTone denge bölümlerine sahip ‘Hareketli Hava Teknolojisi’ ile attığınız her adımda, hava ön keseciğe giderek topuğun zemine doğru alçalmasını sağlar. Adımlarınız devam ettikçe hava arka keseciğe geri döner. Bu devinim kaslarınızı daha fazla çalıştırır ve koşudan daha fazlasını alırsınız.

Sık görünüm ve kullanım rahatlığını aynı anda sunan erkek ve kadın RunTone’un yepyeni modellerini tüm Reebok mağazalarında ve satış noktalarında 209 TL’ye bulabilirsiniz.

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ ve http://www.facebook.com/Reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT