Sabri Özel’in Canlı Renkleri Yazın Tam Anlamıyla Geldiğini Vurguluyor

Alışveriş Alışveriş Sabri Özel’in Canlı Renkleri Yazın Tam Anlamıyla Geldiğini Vurguluyor

Tarihler: 19 Temmuz 2011 Salı ~ 19 Ağustos 2011 Cuma

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2011 ~ Ağu 19, 2011

2011 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda farklı form ve renklerle tasarlanan modellerle kendi stilini bulan Sabri Özel erkeği, rahat, şık, renkli ve sofistike bir görünüm yaratıyor.

Zarif bir stile sahip erkekler için yazın olmazsa olmazı gömlekler ve t-shirtler alışveriş listelerinde yerini almaya başladı. Sabri Özel kalitesinden vazgeçemeyenler, seçtiği canlı renklerle yaz ruhuna uyum sağlıyor.

Kırmızı, yeşil, mavi ve pembenin en canlı hallerini üstlerinde görmek isteyen erkekler bu yaz alışverişlerini Sabri Özel Mağaza’larından yapacak.

Ayrıca her yazın demirbaş renkleri olan lacivert, kırmızı, beyaz ve saksın vazgeçilmez uyumu ise Sabri Özel çizgisi ile gömlek modasında klasik ve şıklığı bir arada sunuyor.

2011 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda rahatlık, şıklık ve dinamizmi aynı adreste arayanların gözdesi Sabri Özel, gardırobunu yeni sezonla donatmak isteyen seçkin misafirlerini mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT