Saç Dökülmesi Derdine Bioxcin Forte İle Kesin Çözüm

Alışveriş Alışveriş Saç Dökülmesi Derdine Bioxcin Forte İle Kesin Çözüm

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Bioxcin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Şub 14, 2011

Sevgiliniz saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıyaysa ona verilecek en güzel Sevgililer Günü hediyesi Bioxcin Forte Serisi. İçerdiği yüzde 100 bitkisel kaynaklı aktif maddeler Procyanidin ve Biocomplex B11 ile saç dökülmesine karşı mücadelede en doğal ve etkili çözümü sunan Bioxcin Forte sprey ve şampuan serisi ile sevgilinizi saç dökülmesi derdinden kurtarmak elinizde.

Sevgiliniz saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıyaysa ona verilecek en güzel Sevgililer Günü hediyesi Bioxcin Forte Serisi. Sevgilinizi saç dökülmesi derdinden kurtarmak elinizde. İçerdiği yüzde 100 bitkisel kaynaklı aktif maddeler Procyanidin ve Biocomplex B11 ile saç dökülmesine karşı mücadelede en doğal ve etkili çözümü sunan Bioxcin Forte Serisi’nin formülünün içeriğinde; çinko, magnezyum, potasyum, demir gibi mineraller ile A, B1, B2, B5 ve B9 vitaminler bulunuyor.

Zayıflamış saçları ve saç köklerini canlandırıp içerdiği etken maddelerle saça direnç, dolgunluk ve parlaklık kazandıran Bioxcin Forte Sprey, öncelikle dökülmenin yaşandığı saçlı deri bölgesi ve çevresi olmak üzere saçın tamamına her gece uygulanabiliyor. Etkinliğini artırmak için, isteğe bağlı olarak, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uygulanabiliyor. Saçta minimum 8 saat bekletilmesi tavsiye ediliyor. En iyi sonuç için, Bioxcin Forte Şampuan ile birlikte düzenli olarak kullanılması öneriliyor.

Laboratuvar sonuçlarına bakıldığında Bioxcin Forte Sprey’in saç hücrelerini büyütmede yüzde 400 oranla daha başarılı olduğu klinik testlerce de kanıtlandı. Bioxcin Forte Sprey 49 TL, şampuanı ise 34 TL’den Sevgililer Günü’ne özel satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT