Samsung Rambo Elektrik Süpürgesi Süper Güçlü Performans

Alışveriş Alışveriş Samsung Rambo Elektrik Süpürgesi Süper Güçlü Performans

Tarihler: 17 Ocak 2012 Salı ~ 17 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2012 ~ Mar 17, 2012

%50 enerji tasarrufu sağlayarak, mükemmel temizliğe olanak sağlayan Rambo serisi 3 modeli ile kullanıcılarla buluşuyor

• %50 daha fazla enerji tasarrufu
• Torbasız tasarım
• Super Twin Chamber toz hanesi
• 2.0 litre toz kapasitesi
• Uzaktan kumanda ile kontrol kolaylığı

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung ev temizliğinde de teknoloji ve tasarımı kusursuz şekilde birleştirmeye devam ediyor. Ürettiği teknolojilerde tüketicilerinin taleplerini en ince ayrıntısına dek değerlendiren, ergonomiyle teknolojiyi mükemmel bir şekilde harmanlayan Samsung, ev temizliğinin en önemli oyuncusu elektrik süpürgelerine ailesine yeni bir üye ekledi. Yeni ve çok güçlü Samsung Rambo; performansı ile baş döndürüyor.

Samsung’un devamlı olarak geliştirdiği yeni teknolojilerin en yeni üyelerinden biri olan Samsung Rambo; özel fırçası, Super Twin Chamber motoru, geliştirilmiş filtre sistemi ile maksimum performans için tasarlandı. aynı zamanda sessiz motoru ve %50 daha az enerji tüketimi ile de dikkat çeken Samsung Rambo Mavi, Kırmızı ve Gümüş renkleri ile tasarımdan da ödün vermiyor.

Yeni tasarlanmış Super Twin Chamber sistemi sıradan elektrik süpürgelerine göre daha güçlü ve uzun çekiş gücü sağlarken, tozu en yüksek performansta filtreleyerek kusursuz temizlik sağlıyor. Super Twin Chamber sistemini temizlemek de çok kolay; sadece çevirerek çıkarmanız ve etrafa tozu etrafa dağıtmadan temizlemeniz mümkün.

Dışarı toz sızdırmayı engelleyen HEPA filtre sistemi sayesinde Samsung Rambo alerjik kullanıcılara karşı da en güçlü korumayı sağlıyor. Modifiye edilmiş hava akışı sistemi maksimum çekiş gücü sunarken, özel olarak geliştirilmiş yumuşak köşebentleri ile eşyalarınıza zarar vermeden temizliğe olanak sağlıyor.

SC8830- Mavi SC8850- Kırmızı SC8870- Gümüş Torbasız Torbasız Torbasız 2.0L Toz Kapasitesi 2.0L Toz Kapasitesi 2.0L Toz Kapasitesi Super Twin ChamberTM Toz Hanesi Super Twin ChamberTM Toz Hanesi Super Twin ChamberTM Toz Hanesi 400W Emiş Gücü 400W Emiş Gücü 400W Emiş Gücü 2200W Güç Tüketimi 2200W Eco Power Güç Tüketimi 2200W Güç Tüketimi Çelik Teleskobik Boru Çelik Teleskobik Boru Çelik Teleskobik Boru HEPA12 Filtre HEPA13 Filtre HEPA13 Filtre Kauçuk Tekerlek Kauçuk Tekerlek Kauçuk Tekerlek Silencio Plus Fırça Silencio Plus Fırça Silencio Plus Fırça Perde Fırçası Perde Fırçası Power Pet Plus Fırçası (Hayvan tüyü için) Parke Fırçası Parke Fırçası Perde ve Parke Fırçası Ayarlanabilir Güç Kontrolü Uzaktan kumanda ile kontrol Uzaktan kumanda ile kontrol 429 TL (KDV dahil) 489 TL (KDV dahil) 549 TL (KDV dahil)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT