Sarar Eyewear`den Yeni Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Sarar Eyewear`den Yeni Koleksiyon

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 11 Şubat 2008 Pazartesi

Firma: Sarar eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 11, 2008
SARAR EYEWEAR’DEN YENİ KOLEKSİYON
Sarar Eyewear, zengin ürün yelpazesi ile gözlüğü estetik bir aksesuar olmaktan çıkartıp kişinin, tarzını ifade edebileceği bir tasarım nesnesi haline dönüştürüyor.

Sarar, 2008 güneş gözlüğü tasarımlarına doğanın tüm renklerini kullandı. Minimalist modelleriyle zirvede kalmaya devam ederken, yeni tasarımlarıyla yılın gözlük trendlerini belirleyecek. Sarar 350 ayrı model ile 2008 sezonuna giriş yapıyor.

Sarar güneş gözlüklerinde bu sezon büyük ve tek parça çerçevesiz gözlükler, metal, asetat tasarımlar ve yüzü kaplayan mask gözlüklerin yanı sıra modellere swarovski taşlarla da destek verildi.

Metal gözlüklerden vazgeçmeyenler için kemik saplarla bütünleştirilmiş detaylarda metale ağırlık verirken, sofistike renklerle gözlük tasarımlarına tutkulu bir hava katarak, gözlüğü hayatınızın bir parçası haline getiriyor. Sarar Gözlük koleksiyonu’nun da %100 UV filtreli polarize camlar kullanılarak kullanıcıların göz sağlığı da düşünülmüş.

7’den 70’e herkesin kendine yakışacak bir modeli bulabileceği Sarar koleksiyonu seçkin optik mağazalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT