Selva`dan Dünyada Bir ilk! Meyveli İrmik

Alışveriş Alışveriş Selva`dan Dünyada Bir ilk! Meyveli İrmik

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Selva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011

İrmiği vakumlu ambalajla tüketiciye sunarak önemli bir çıkış yapan Selva; tamamen doğal meyve tozundan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle dünyada bir ilke imza atıyor. Meyve bahçelerinden sofralara taşıdığı yeni ürünü olan meyveli irmik çeşitleriyle hafif ve bir o kadar da besleyici pratik ev tatlılarının şölenini başlatan Selva, sıcak yaz günlerini hem serinletiyor hem de hafifletiyor…

Makarnanın tarifini değiştiren Selva, yeni ürünü olan doğal meyve tozu ve Anadolu Amber Durum Buğdayı irmiği ile ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle geleneksel Ramazan sofralarını tatlandırıyor. Vakumlanmış ambalajlarda sunduğu portakal, çilek, muz ve vanilyalı çeşitleriyle hafif, besleyici ve pratik irmik tatlılarının devrini başlatan Selva, yazın sıcak günlerini serinletiyor. Ramazan sofralarının baş tacı olan tatlılar, Selva’nın doğal meyve tozu ve aromalardan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle adeta meyve şölenine dönüşüyor.

Meyvelerin kokusu tadından önce geliyor

Doğal meyve tozu kullanılarak üretilen Selva meyveli irmikler, sıcak Ramazan günlerinde çok daha pratik, lezzetli ve bir o kadar da hafif ev tatlıları yapma imkanı veriyor. Vakumlanmış ambalajı sayesinde oksijenle temasını tamamen engelleyerek, ilk günkü tazeliğini 18 ay boyunca muhafaza eden Selva meyveli irmiklerle meyve bahçelerini sofralara taşıyan meyveli irmik helvası, revani ve çeşitli sütlü tatlılar yapmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT