Sevdikleriniz için En Özel Hediye Alternatifleri Panatel Satış Noktalarında

Alışveriş Alışveriş Sevdikleriniz için En Özel Hediye Alternatifleri Panatel Satış Noktalarında

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Panatel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

Sevdikleriniz için en özel hediye alternatifleri Panatel satış noktalarında sizleri bekliyor
En özel yeni yıl hediyeleri

Yaklaşan yeni yıl için hediye telaşına düşmenize gerek yok. Panatel, birbirinden şık ve birbirinden kaliteli ürünler ile size geniş bir seçenek sunuyor. Müzik tutkunları için Cowon MP3 çalarlar, fotoğraf meraklıları için Leica fotoğraf makineleri ve kendini farklı ifade etmek isteyenler için Hannspree TV’ler size özel olanı hediye etme imkanını sunuyor.

Panatel, sizi yeni yılda sevdiklerime ne alacağım diye düşünmekten kurtarıyor. Panatel satış noktaları olan D&R, Boyner ve Maxi Toys mağazalarında sevdiğinizin beğeneceği bir hediyeyi mutlaka bulacaksınız.

Müzik tutkunları için en şık hediye: Cowon: Müzik hep benimle olsun diyen sevdikleriniz için Panatel size iki farklı Cowon MP3 çaları öneriyor. Özellikle gençler ve bayanların yanlarından ayırmak istemeyeceği Cowon T2, özel kolye tasarımı ile dikkat çekiyor. 512MB, 1GB ve 2GB hafıza seçenekleri bulunan ürün 12 saate kadar uzayan pil ömrü ile sahibini hiç yarı yolda bırakmıyor. MP3, OGG, WMA, ASF ve WAV dosyalarını çalabilen Cowon T2, radyosu, mikrofonu, ses kaydı ve radyodan kayıt özellikleri ile dikkat çekiyor. PlaysForSure desteği sayesinde ise, PlaysForSure destekli müzik download sitelerinden indirdiğiniz şarkıları hiç bir işleme tabi tutmadan Cowon T2’den dinleyebiliyorsunuz. Cowon T2 ’nin en dikkat çekici özelliği ise sadece profesyonel müzik sistemlerinde bulunan BBE (Mach3Bass) özelliği. Müzik tutkunları için bir diğer alternatif Cowon G3 ise bir kalem pil ile 50 saat kesintisiz müzik keyfi sunuyor. 512MB, 1GB ve 2GB hafıza seçenekleri bulunan ürün, FM radyosu, yüksek ses kayıt kapasitesi, mikrofon, radyodan kayıt gibi bir çok markada ek para ödenerek sahip olunabilen özelliklere sahip. BBE (Mach3Bass) ses kalitesine sahip Cowon G3, MP3, OGG, WMA, ASF ve WAV dosyalarını çalabiliyor.

İzlediğiniz şey, sizi yansıtır: Dünya TV pazarında farklı tasarımlarıyla kendine sağlam bir yer edinen Hannspree, size farklı hediye alternatifleri sunuyor. Eğer bir çocuk için hediye alacaksanız, onun için Zoo serisinden seçeceğiniz 25 ekran boyutundaki bir model, sizi o çocuğun gözünde en yüksek yere taşıyacaktır. Ayrıca Hannspree’de bayanların, gençlerin, spor tutkunlarının beğeneceği 30 farklı model size geniş seçenekler sunuyor.

Leica: O fotoğrafın duayeni: Geçmişten bugüne fotoğrafçılığın standartlarını belirleyen Leica, yüz yıla yakın bir süredir kullananlar için bir prestij sembolü. Leica’nın yeni dijital modeli D-Lux 3, 10 Megapixel görüntü kalitesi, yüksek görüntü performansı ve üç farklı formatta (16:9, 3:2 ve 4:3) fotoğraf çekebilme özelliği sayesinde geleneksel Leica kalitesini ve prestijini dijital fotoğrafçılık dünyasına taşıyor.

Fiyatlar
Cowon G3
512 MB – 239 YLT (KDV Dahil)
1 GB – 289 YLT (KDV Dahil)
2 GB – 389 YLT (KDV Dahil)
Cowon T2
512 MB – 319 YLT (KDV Dahil)
1 GB – 369 YLT (KDV Dahil)
2 GB – 479 YLT (KDV Dahil)
Hanspree Zoo serisi – 749 YTL (KDV Dahil)
Leica D-Lux 3 – 737 Euro (KDV Dahil)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT