Sevgililer Günü´nde Sevdiğinize Flower Petal Masajını Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü´nde Sevdiğinize Flower Petal Masajını Hediye Edin

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Sanda Spa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

Aşkın simgesi gül… Rahatlatan, gevşetici, keyifli bir masaj… SANDA SPA’nın Flower Petal masajını sevdiğinize armağan ederek ona benzersiz bir deneyimin anahtarını sunabilirsiniz.

Spa anlayışında duyulara hitap eden yepyeni bir sentez sunan SANDA SPA’nın ılık yağlar ve gül yaprakları ile uygulanan masajı Flower Petal, çiçeksi bir dokunuşla tüm bedenin rahatlamasını sağlıyor.

Ilık yağlar ve gül yaprakları ile uygulanan, son derece ince düşülmüş detaylarla yaratılmış “Flower Petal” masajı, Sevgililer Günü için tercih edebileceğiniz çok özel bir armağan alternatifi. Gevşetici ve rahatlatıcı özelliklere sahip, SANDA SPA’ya özgü bu masaj sevdiğinize çiçeklerin huzurunu taşıyan, romantik ve benzersiz bir masaj deneyimi yaşatacak. Masaj yatağı gül yaprakları ile bezeniyor ve gül ile Ylang Ylang özlerinin kokusunun sardığı masaj odasında keyifli bir terapi başlıyor...

50 dakikalık terapi sırasında içinde taze gül yapraklarının bulunduğu özel yağ, ısıtılarak gül özünün Ylang Ylang yağına geçmesi ile hazırlanıyor ve özel bir teknikle vücuda damlatılarak kullanılıyor.

Gülün kişiyi rahatlatan etkisinin yanı sıra çiçeklerin çiçeği Ylang Ylang özünün olumsuz duygulardan arındırıcı özelliği, bu masajı hediye ettiğiniz sevdiğinizin rahatlamasını ve dinlenmesini sağlıyor.

Hem kişiyi şımartan hem de canlandıran “Flower Petal” masajıyla SANDA SPA bedeninizin çiçeksi bir dokunuşla rahatlamasını sağlıyor.

Flower Petal masajını Sevgililer Günü hediyesi olarak tercih edebilir, bu unutulmaz deneyimin anahtarını sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Bu özel masajın keyfini sevdiğinizle beraber çıkarmak istiyorsanız, SANDA SPA’nın İstinye ve Trio şubelerindeki çift kişilik masaj odalarını da tercih edebilirsiniz.

SANDA SPA’da uygulanan, 50 dakika süren Flower Petal masajının fiyatı 135 TL.

SANDA SPA-Etiler: 0212 352 25 00
SANDA SPA-İstinye: 0212 367 20 60
SANDA SPA-Trio: 0216 472 00 72

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT