Sevgiliniz İçin Aradıklarınızın Hepsiburada

Alışveriş Alışveriş Sevgiliniz İçin Aradıklarınızın Hepsiburada

Tarihler: 08 Şubat 2012 Çarşamba ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Hepsiburada

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgililer Günü’ne özel hediyenizi ‘Sev Beğen Al’ uygulamasıyla seçin Sevgiliniz için Aradıklarınızın Hepsiburada!

Hepsiburada.com, Sevgililer Günü’ne özel olarak oluşturduğu vitrinlerini açıyor. Sevdiklerine en özel hediyeyi almak isteyenler, tek taştan oyun konsolüne, mp3 çalardan parfüme binlerce hediye seçeneği sunan Hepsiburada.com’da aradıkları her şeyi bulabilecek. Yeni bir uygulama olan ‘Sev Beğen Al’ sayesinde sevgilinizin veya hediye almak istediğiniz kişinin sosyal ağ profili üzerinden ona uygun en doğru hediyeyi seçmek ise artık çok daha kolay…

Sevgililer Günü için yüz binlerce hediye, Hepsiburada.com reyonlarında sahibine ulaşmayı bekliyor. Türkiye’nin en büyük online AVM’si olan Hepsiburada.com binlerce ürün seçeneğini, hızlı gönderi imkânlarıyla birleştirerek bu yıl Sevgililer Günü’nde çiftlerin birbirlerine çok özel hediyeler sunmasını sağlayacak. Tüm dünyanın ortak bir duyguyla buluştuğu Sevgililer Günü için özel bir sürpriz düşünenler Hepsiburada.com’da aradıklarını ve daha fazlasını bulacaklar.

Sevgilinizin Facebook profiline göre hediyesini seçin!

Hepsiburada.com ‘Sev Beğen Al’ başlıklı yepyeni bir fikirle alışverişinize renk katıyor. Hediye almak istediğiniz kişinin Sosyal Ağ profili size en doğru hediyeyi seçmek için yardımcı oluyor.

Hepsiburada.com ‘Sev Beğen Al’ uygulaması sevdiğiniz kişinin sosyal ağlardaki etkinliklerinden yola çıkarak size en uygun hediyeyi öneriyor. Hediye önerileri sosyal mecralar üzerinden kişinin beğeniler/gezme/hobi/okuduğu yazarlar/izlediği filmler gibi başlıklarda oluşturduğu datalarla belirleniyor.

3,5 milyon kayıtlı üyesinin ve 7 milyon ziyaretçinin güvenini kazanan Hepsiburada.com, Sevgililer Günü alışverişinde de ücretsiz ve hızlı kargo gücüyle seçilen her hediyeyi tam zamanında sevgililere ulaştıracak. Müşterilerini, ‘akıllarına bile gelmeyecek’ hediye seçenekleriyle buluşturacak olan Hepsiburada.com, Sevgililer Günü için ayrıcalıklı taksit fırsatları da hazırladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT