Sezonun En Çarpıcı Aksesuvarları Mavi’de!

Alışveriş Alışveriş Sezonun En Çarpıcı Aksesuvarları Mavi’de!

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 29 Ocak 2012 Pazar

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Oca 29, 2012

Mavi, farklı stiller yaratmanın en önemli anahtar parçası olan aksesuvarlarıyla yine dikkatleri üzerine çekiyor. Jean’in en mükemmel halini birbirinden şık aksesuvarlarla taçlandırmak isteyenler Mavi’de zengin bir koleksiyonla karşılanıyor.

Baştan aşağıya jean’e bürünen Mavi kız ve erkeğine siyah ya da gri renkteki fötr şapkalar çok yakışıyor. Kuş kafesi, tahta at, fil gibi detaylarla canlanan kolye, bileklik ve yaka iğneleri kombinlere hem seksi, hem sevimli dokunuşlar katıyor.

Farklı form, renk ve boylardaki deri çantalar, Mavi şıklığının en önemli tamamlayıcısı olurken, özellikle de zincir ve zımba gibi detaylarla farklılaşan daha küçük modeller gece çıkmayı sevenlerin kurtarıcısı rolünü üstleniyor. Son yıllarda kadın ve erkeklerin en vazgeçilmez aksesuvarlarından biri olan şallar, renk ve desenleriyle kış günlerine Akdeniz esintilerini taşırken, farklı tonlardaki ince-kalın, klasik ya da spor kemerler fonksiyonellikle estetiği buluşturmaya devam ediyor.

www.mavi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT