Sıcacık Bir Uyku İçin Penelope Kaz Tüyü Yorgan, Yastık Hediyeli!

Alışveriş Alışveriş Sıcacık Bir Uyku İçin Penelope Kaz Tüyü Yorgan, Yastık Hediyeli!

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Maya Tekstil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
Yeni yıla girerken PENELOPE’den hediye içinde hediye!
SICACIK BİR UYKU İÇİN PENELOPE KAZ TÜYÜ YORGAN, YASTIK HEDİYELİ!

MAYA TEKSTİL, kurban bayramı ve yılbaşı arifesinde herkesi kaz tüyü uyku seti sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Yılsonuna kadar Boyner ve Özdilek Mağazalarından PENELOPE kaz tüyü yorgan alanlar, yanında yastığını da alıp gidiyor. Doğal uykuya davet eden bu müthiş hediye kampanyasından yararlanmak için acele edin!

Yaşam boyu sizi sıcacık ve yumuşacık saracak kaz tüyü yorgan, diğer bir uyku enstrümanı olan yastıkla birleşince anlam kazanıyor. Uykunun ayrılmaz bu iki eşit parçası, kırmızı kurdelesiyle Boyner ve Özdilek Mağazalarında sizi bekliyor. 2009’a kadar devam edecek ‘Sıcacık Bir Uyku İçin PENELOPE Kaz Tüyü Yorgan, Yastık Hediyeli!’ kampanyası ile hem siz hem de sevdikleriniz doğal uykunun keyfine varın.

PENELOPE kaz tüyü yorgan, doğallığının yanı sıra yumuşaklığı, esnekliği ve hafifliği ile olağanüstü uyku ortamları yaratıyor. Yastığıyla yorganıyla kaz tüyü uyku ürünleri, nemin içeride hapsolmasını engelliyor. Doğal hava sirkülasyonu sağlayan özelliği ise, ideal iklim ortamları yaratarak ısınırken terlemenin önüne geçiyor. Uyku süresince organizmanın yenilenmesini sağlayan bu özellikler, yenilenmiş bir cildi de beraberinde getiriyor. Bir nevi yaşam boyu gençlik iksiri sağlayarak, uykuya sıradanın ötesinde çok daha fazlasını katıyor. PENELOPE yorganın kutu kaset dikim şekli ile kaz tüyü, tüm yüzeye eşit bir şekilde yayılıyor. Böylece diğer dolgu malzemelerinde yaşanan topaklanma sorunu kaz tüyü yorganda asla yaşanmıyor. Son derece ekonomik bir ürün olan PENELOPE yorgan, tüy geçirgenliğini önleyen yüzde 100 pamuklu kılıfı ile de çok kullanışlı.

Boyner ve Özdilek Mağazalarında satışa sunulan PENELOPE yorganlar, talimatlara uyulduğunda 15–20 yıllık kullanım ömrü ile de çok ekonomik. PENELOPE yorganı ilk günkü kalitesinde kullanabilmek için, “PENELOPE’nin 15. yılına özel Dryman’den %30 indirim” hakkınızı kullanmayı unutmayın. Ülkemizde uyku kültürünün öncü ismi MAYA TEKSTİL, marka, ürün ve kampanyaları hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT