Sıcaklar gelmeden terlemeye karşı önleminizi alın!

Alışveriş Alışveriş Sıcaklar gelmeden terlemeye karşı önleminizi alın!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 28 Mayıs 2009 Perşembe

Firma: Fischem Deotak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 28, 2009
Sıcaklar gelmeden terlemeye karşı önleminizi alın!
Sudan etkilenmeyen mucize formülü ile 7 gün aktif koruma sağlayan Fischem Deotak, yaklaşan sıcaklarla artan terleme ve kötü koku sorununa kesin çözüm sunuyor.

Yaklaşan yaz mevsimi ve sıcaklarla birlikte daha belirgin hale gelen aşırı terleme probleminden kurtulmanın en etkin yöntemlerinden biri de ortalama 7 gün süresince etkili olan ve sudan etkilenmeyen (water resistant) özel formüle sahip Fischem Deotak kullanımıdır. Haftada 1 kullanımı ile hem terleme ve kötü koku probleminin önüne geçilmesini sağlayan hem de ekonomik bir çözüm sunan Fischem Deotak’ın; Deotak Klasik, Deotak Fresh, Deotak Plus Krem ve Deotak Soft olmak üzere 4 de çeşidi bulunuyor.

Deotak Klasik, normal bir cilde sahip olan herkes için ideal bir krem deodorant. Terleme sonucu oluşan kötü kokulara karşı 7 gün boyunca etkin koruma özelliğine sahip. Haftada bir uygulandığında ortalama 6 ay süreyle kullanılabildiği gibi haftada birden fazla kullanım halinde de cilde herhangi bir zararı yok. Cilt tarafından kolayca emildiği için kıyafetlerde leke bırakmaz… Hafif bir parfüme sahip olduğu için de üzerine istenilen koku kullanılabilir.

Deotak Plus Krem, Tea Tree Oil (melaleuca alternifolia), antibakteriyel özelliği ile birçok kişisel bakım ürününde kullanılan Avustralya kökenli doğal bir yağ. Deotak Plus Krem, bu yağ sayesinde terlemeyle oluşan kötü kokulara karşı 7 gün boyunca ekstra koruma sağlar. Suya karşı dayanıklıdır ve cilt tarafından kolayca emilir, giysilerde leke bırakmaz. Hafif parfümü başka bir koku kullanmanıza engel değildir. Özel tasarlanan yuvarlak uygulama başlığı ile kullanımı oldukça kolay. Haftada bir kez kullanıldığında bir tüp ortalama 6 ay süresince kullanılabilir.

Deotak Soft, cildi hassas olanların tercihi krem deodorant, “Allantoin ve d-panthenol” katkılı formülü ile ciltte oluşacak tahriş riskini minimuma indirir. Yumuşak pudramsı formülü ile deodorant ve benzeri kişisel bakım ürünlerine karşı hassas olan cilt tipleri için de idealdir. İçerdiği aktif kompleks sayesinde, doğal terlemeye mani olmadan fazla terlemeyi kontrol eder, kötü kokuyu engeller. Özel formülü sayesinde cilt tarafından kolayca emilir, kullanılan bölgede yapışkanlık ve rahatsızlık hissi vermez.

Deotak Fresh, ferahlatıcı mentol özelliğine sahip krem deodorant formülündeki mentolün ferahlatıcı etkisi ile terlemeyi azaltır ve vücudunuzda günlerce sürecek tazelik hissi yaratır. Terleme sonucu oluşan kötü kokulara 7 gün boyunca aktif koruma sağlar. Özel tasarım yuvarlak başlığı nedeni kullanımı rahattır. Deotak Fresh başta olmak üzere tüm “Fischem Deotak” ürünleri hem erkekler hem de kadınlar tarafından “unisex” kullanım özeliğine sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT