Silverline Elegance Blue Davlumbaz ile Mutfaklarda Mavi Akımı Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Silverline Elegance Blue Davlumbaz ile Mutfaklarda Mavi Akımı Başlıyor

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Silverline’ın tasarımı ve teknolojiyi birleştiren davlumbazı Elegance Blue, sessiz çalışma özelliği ile mutfaklara huzur ve sessizlik getiriyor.

Tasarımları ile fark yaratan Silverline’ın duvar tipi davlumbazı Elegance Blue, siyah ve mavi temperli cam dış yüzeyi ile mutfaklara apayrı bir hava katıyor. 4 power LED aydınlatması, dijital ekranı ve dokunmatik kontrol paneli ile benzerlerinden ayrılan Elegance Blue, Silence Serisi altındaki davlumbazlardan biri olarak mutfağınıza sessizlik getiriyor.

Otomatik kapatma fonksiyonu ve filtre doluluk uyarı sistemi ile sorunsuz kullanım keyfini yaşatan Elegance Blue ile mutfağınızın keyfini süreceğiniz zamanlar sizi bekliyor. Bacalı ya da karbon filtreli kullanım seçeneği sunan davlumbaz, TURBO düzeyinde biri faklı olmak üzere sahip olduğu 5 farklı emiş gücü seviyesi ile mutfaklarınızda yemek kokusu bırakmıyor. Fonksiyonel uzaktan kumandası sayesinde, mutfağınızın her noktasından Silverline Elegance Blue’yu dilediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT