Siyahın Asaleti Silverline Black Crystal ile Mutfaklara Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Siyahın Asaleti Silverline Black Crystal ile Mutfaklara Taşınıyor

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Silverline ile sadece yemeği yerken değil, yaparken de zevk almanın tadını çıkarın…

SİYAHIN ASALETİ SILVERLINE BLACK CRYSTAL İLE MUTFAKLARA TAŞINIYOR

Ankastre mutfak ürünlerinde tasarım ve teknolojiyi buluşturan Silverline, yeni Black Crystal serisi ile mutfaklara siyah rengin asaletini taşıyor. Mutfağınızın en şık üçlüsü Black Crystal serisinde buluşuyor. Silverline ile yemek yemek kadar yemek yapmak da büyük bir zevke dönüşüyor.

Silverline’ın şık tasarımı ile göz dolduran Black Crystal serisi, siyah ankastre ocak, fırın ve davlumbazı bir arada sunarak mutfaklarda seçkin ve estetik bir görünüm oluşturuyor. Gelişmiş teknoloji ve şıklığın yanı sıra, pratik ve konforlu kullanımı ile de öne çıkan Black Crystal ürünleri ile yemek yapmak bir iş olmaktan çıkıp büyük bir keyfe dönüşüyor.

Black Crystal serisinde yer alan dekoratif camlı duvar tipi davlumbaz Andromeda 90 oldukça sessiz çalışırken dijital ekran ve dokunmatik kontrol panel özellikleri ile de dikkat çekiyor. A enerji sınıfında üretilmiş multifonksiyonel tam dokunmatik ankastre fırın SLV 238 ise 14 farklı pişirme programı ile her yemeği kolayca pişirmenizi sağlıyor. Siyah cam yüzeye sahip SL 163 ocak ise dokunmatik kontrol gazlı olma özelliği ile öne çıkarken mutfağınızdaki şıklığı tamamlıyor.

Silverline’ın yemek pişirmeyi bambaşka bir keyfe dönüştüren Black Crystal serisi ile mutfağınız evinizin çekim merkezi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT