Skincode`den Kaçırılmayacak Yılbaşı Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Skincode`den Kaçırılmayacak Yılbaşı Fırsatı

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 17 Ocak 2009 Cumartesi

Firma: Skincode

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 17, 2009

Skincode’den Kaçırılmayacak Yılbaşı Fırsatı!

Anti-aging etkili iki ürün alana, şık bir çanta içinde iki harika ürün hediye...

İsviçre patentli dermakozmetik markası Skincode, güzelliğine düşkün olanlar için kaçırılmayacak bir yılbaşı kampanyası hazırladı. Anti-aging etkili bakım kremi ve göz çevresi kreminizi satın alırken, şık çantası içindeki hediyelerinizi almayı unutmayın!

Skincode, yılbaşı kampanyası kapsamında, Aktif Hücre Yenileyici (ACR) ile zenginleştirilmiş içeriğe sahip “Cellular Anti Aging Cream” ve hassas göz çevresini sıkılaştıran, bakışlara parlaklık ve canlılık kazandıran “Cellular Eye Contour Cream” alan herkese, şık bir makyaj çantası içinde iki harika ürün hediye ediyor.

Hediye ürünlerinizden biri, her damlasında güzellik sunan C vitamini deposu “Hücresel Güçlendirici Serum”, diğeri ise içerdiği üzüm çekirdeği ekstresiyle cildinizi yaşlanma etkilerine karşı dirençli kılan “Celluar Perfect Skin Capsules”...

Gelin bu yılbaşı kendinize bir iyilik yapın ve Alpler’den gelen Skincode’un yılbaşı fırsatını kaçırmayın ! Skincode ürünleri, sadece yetkili eczanelerde satışa sunuluyor. Eczaneler hakkında detaylı bilgi için 0216 545 45 55’i arayabilirsiniz.
www.skincode-tr.com

Satış Fiyatı: (Cellular Anti Aging Cream: 179.00 YTL)
(Cellular Eye Contour Cream: 109.00 YTL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT