Snell Patch Progress ve Snell Progress ile Selülitsiz Bir Yaza Merhaba…

Alışveriş Alışveriş Snell Patch Progress ve Snell Progress ile Selülitsiz Bir Yaza Merhaba…

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Snell Patch Progress

Telefon: 0212 296 55 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
Snell Patch Progress ve Snell Progress ile Selülitsiz Bir Yaza Merhaba…
Günümüzde kadınların korkulu rüyası selülite karşı koruyucu kozmetik uygulama hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Özel doğal bitki ekstreleri emdirilerek hazırlanan yapışkan bantlardan oluşan Snell Patch Progress Selülit Bandı’nı sadece geceleri belinize veya karın bölgenize veya ayak altınıza 8 saat süreyle kullanmanız yeterli. Kutusunda 14 adet bulunan bantları 4 veya 2 eşit parçaya bölerek akşam uygulayın, sabah çıkartın. Sekiz saatlik temas süresi ile tüm aktif maddelerin salınımını ve uzun süreli olarak ciltten emilim mekanizmasını gerçekleştiriyor.

Ayrıca, içeriğinde ginko biloba, sarmaşık ekstresi, tatlı yonca ekstresi ve tonka baklası gibi doğal aktif maddeler bulunan ve krem kıvamında olan Snell Progress Selülit Kremi ciltten uzun süreli olarak emilim mekanizması sayesinde vücuda ulaşıyor. Cildi daha pürüzsüz ve yumuşak hale getiriyor. Günde 2 veya 3 kez uygulayarak kullanabileceğiniz Snell Progress Selülit Kremi günümüzün en modern teknolojileri ile üretiliyor.

Snell Patch Progress Selilüt Bandı ve Snell Progress Selilüt Kremi birlikte kullanıldığı zaman daha güçlü ve hızlı bir etki yaratmaktadır.

Cemalev Firması tarafından İtalya’dan ithal edilen devrimsel ürünler Snell Progress ve Snell Patch Progress’i şimdi tüm seçkin parfümerilerde ve eczanelerde bulmanız mümkün.
www.cemalev.com
Telefon: 0212 296 55 60

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT