Sömestr Tatili Boyunca Tüm Çocuklar İstinyepark`ta Eğlenecek

Alışveriş Alışveriş Sömestr Tatili Boyunca Tüm Çocuklar İstinyepark`ta Eğlenecek

Tarihler: 18 Ocak 2010 Pazartesi ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: İstinyepark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2010 ~ Oca 31, 2010
İstinyePark her yıl olduğu gibi bu sömestirde de birbirinden eğlenceli aktiviteleri çocukların beğenisine sunuyor. Sömestir boyunca her gün ayrı bir aktivite ile çocukları hem eğlendirecek hem de gelişimlerine katkı sağlayacak olan İstinyePark, aileler tarafından en çok tercih edilen alışveriş merkezi olmaya devam ediyor.

İstinyePark, küçük ziyaretçilerini yarıyıl tatili için Ben10, Lego, Artölye ve çeşitli etkinlikleriyle sevindirecek. Her yaştaki çocuğun ücretsiz olarak faydalanabileceği bu renkli organizasyon Ocak ayının son haftasından Şubat ayının ilk haftasına kadar devam edecek.

Bu özel etkinliklerin başında yer alan Ben10 ile her çocuk kamera karşısına geçerek Ben10 karakterinden biri olma fırsatını yakalayacak. Lego aktivitesinde dev boyutta kale inşa ederek hayal güçlerini zenginleştirecek. El becerilerini ve zekalarını ise Artölye aktivitesi ile geliştirecekler.

SÖMESTİR TATİLİ HAFTASI İSTİNYEPARK AKTİVİTELERİ
24 Ocak Ben10 Etkinliği- Ana Aktivite Alanı

Cartoon Network, İstinyePark’ta 8 -12 yaş arasındaki çocuklar için çok özel bir etkinlik başlatacak. Her çocuk kamera karşısına geçerek, Ben10’in karakterlerinden biri olacak. Tüm etkinlikler sona erdiğinde, çocukların Cartoon Network sitesindeki oylamalarıyla seçilecek 10 çocuk, kendilerini Cartoon Network’te Ben 10’nin karakterlerinden biri olarak izleyecek. Etkinlik alanında gelen bütün çocuklara Ben 10 başta olmak üzere Cartoon Network karakterlerinin maskotları hediye edilecek.

23-24 Ocak, 6-7 Şubat Artölye Çalışmaları – Gençlik Aktivite Alanı
Çocukların dünyasını renklendiren, el becerisi kazandıran ve sanatı sevdiren Artölye, tornada ve elde seramik şekillendirme, seramik boyama, ebru yapımı, ahşap maket boyama, craft, t-shirt boyama, artistik yüz boyama, resim ve oyun hamuru köşesi aktiviteleri ile İstinyePark’ta çocukları sevindirecek.

28-29-30-31 Ocak Fantasy Castle Lego Oyun Aktivitesi – Ana Aktivite Alanı
Yaratıcılığı, hayal gücünü ve el becerilerini geliştiren yüzyılın oyuncağı Lego, sömestir tatilinde İstinyePark’ta tüm çocukların eğlence kaynağı olacak. Fantasy Castle Lego Aktivitesi’nde, yapımı 4 günde tamamlanacak 4 adet kuleden oluşan 3.00 m boyundaki kalenin yapımında toplam 116 kutu renkli LEGO parçası kullanılacak. Bu dev kaleyi inşa edecek çocuklar eğlence dolu dakikalar geçirecek.

29-30-31 Ocak Kum Boyama Aktivitesi – Gençlik Aktivite Alanı
İstinyePark, yarı yıl tatilinde hayal gücü geniş çocuklara sıradışı bir aktivite sunuyor. Kum Boyama Aktivitesi’nde seçtikleri şekilleri renkli kumlarla boyayacak çocuklar kendi eserlerini yaratabilecekler. Eserlerinin İstinyePark’ta sergilendiğini gören küçük misafirler çoşku dolu anlar yaşayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT