Sömestr Tatili’inde Vodafone’dan Red Üyelerine %15’e Varan İndirimler İle Ayrıcalıklı Kayak Keyfi

Alışveriş Alışveriş Sömestr Tatili’inde Vodafone’dan Red Üyelerine %15’e Varan İndirimler İle Ayrıcalıklı Kayak Keyfi

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 24 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 24, 2011

Sömestr tatiline kısa bir zaman kala Vodafone’un özel müşterilerine sunduğu ayrıcalıklar dünyası Red’den, Uludağ, Kartalkaya ve Sarıkamış’taki seçkin otellerdeki konaklamalarda Vodafone Red üyelerine özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Shuttle hizmeti ile ise kayak merkezlerine ulaşım, konforlu araçlarla çok uygun fiyatlara sağlanıyor. Tüm bu ayrıcalıklardan faydalanmak için Red kartını göstermek yeterli oluyor.

Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Red üyeleri, sömestr ve kayak sezonu boyunca, Uludağ’da Karinna, Monte Baia, Alkoçlar Zone 2 ve Kar Tanesi otellerinde, Kartalkaya’da Grand Kartal ve Kartal Otel’de, Sarıkamış’ta ise Toprak Otel’deki konaklamalarında yüzde 15 indirim fırsatı kazanıyor.

Ayrıca, Vodafone Red üyeleri Uludağ, Kartalkaya veya Kartepe’ye yapacakları günübirlik veya konaklamalı seyahatlerde indirimli shuttle hizmeti dahilinde konforlu araçlarla evlerinden alınarak diledikleri kayak merkezine bırakılıyorlar. Operasyon ekibi tarafından düzenli olarak yapılan kar ve hava durumu kontrolüne göre hava koşulları sebebi ile ulaşımın sağlanamaması durumunda başka bir destinasyon öneriliyor veya rezervasyon başka bir zamanda kullanılmak üzere açığa alınıyor. 31 Mart 2011 tarihine kadar geçerli olan ve Vodafone Red üyelerine 140 TL`den başlayan indirimli fiyatlarla sunulan bu hizmete, günlük skipass kullanımı ve öğlen yemeği de dâhil.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Yeni Müşteriler Segmenti Pazarlama Bölüm Başkanı Fatih Uysal şöyle konuştu: "Vodafone Türkiye olarak, her türlü ihtiyacı dikkate alan mobil iletişim seçenekleri sunmak ve beklentileri aşacak kalitede hizmet vermek amacıyla çalışıyoruz. Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası da yüksek beklentileri bulunan özel müşterilerimiz için sunduğumuz bir takım ayrıcalıklı hizmetleri içeriyor. Kış aylarının gelmesi ve kayak sezonunun başlaması ile kayak meraklısı üyelerimiz için Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerinde çok özel avantajlar sunuyoruz. Sömestir tatili boyunca çocuklarına karne hediyesi vermek isteyen üyelerimize çıktıkları seyahatlerde en ayrıcalıklı ve en özel hizmetleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı ve keyifli vakit geçirmelerini hedefliyoruz.”

Vodafone Red ayrıcalıkları hakkında detaylı bilgi almak için Vodafone abonelerinin www.vodafone.com.tr’yi ziyaret etmeleri veya 0542 444 0 542 numaralı çağrı merkezini aramaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT