Son Teknoloji Sağlık ile Saturn’da Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Son Teknoloji Sağlık ile Saturn’da Buluşuyor

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

En yeni teknolojinin adresi Saturn, kişisel sağlıkta son teknolojiyi Dünya’da ilk ve tek olarak sunan Medisana modüllerini müşterileriyle buluşturmaya başladı.

Son teknolojiyi sağlıkla buluşturan Medisana markası, GlucoDock Kan Şekeri Modülü, ThermoDock Infrared Termometre Modülü, CardioDock Tansiyon Aleti Modülü, VitaDock Baskül Modülü olmak üzere 4 farklı ürünü ile Saturn’larda yerini almaya başladı. iPad, iPhone, iPod Touch uyumlu sağlık cihazları, en doğru sonucu vererek güvenilir olması ve sonuçları hafızasında saklayarak dilediğiniz e-mail adresiyle paylaşabilme özelliği ile dikkat çekiyor.

Tüm kredi kartlarına özel fırsatlar sunan Saturn’a geldiğinizde, 500 TL ve üzeri Medisana ürünleri alışverişinizde Bonus ve CardFinans’a özel peşin fiyatına 10 Worldtaksit imkanına da sahip oluyorsunuz. Saturn ile sağlığınız artık cebinizde!

ThermoDock Infrared Termometre modülünü sadece 199 TL’ye, CardioDock Tansiyon Aleti modülünü sadece 229 TL’ye, GlucoDock Kan Şekeri modülünü sadece 249 TL’ye, VitaDock Baskül modülünü sadece 499 TL’ye Saturn mağazalarından alabilirsiniz.

Saturn mağazalarından ulaşabileceğiniz ThermoDock Infrared Termometre modülü, yenilikçi teknoloji ile iPhone, iPod touch veya iPad ile hassas ortam ve vücut sıcaklığı ölçümünü temassız ınfrared teknoloji ile güvenilir sonuçlarla gerçekleştiriyor. Ayrıca modül, Live-Mode fonksiyonu ile ortamların, sıvıların ve yüzeylerin dahi sıcaklık ölçümünü yapıyor.

Saturn’daki hem uygun fiyatlı hem de çok fonksiyonlu CardioDock Tansiyon Aleti modülüne sahip olarak, tansiyon sonuçlarınızı WHO Dünya Sağlık Örgütü standartlarına göre alabilir, gönül rahatlığıyla sağlığınızı kontrol altına alabilirsiniz. Üstelik, tansiyon sonuçlarınıza göre kendinize diyet menüsü de çıkarabileceğiniz CardioDock, sonuçlarınızı Facebook ve Twitter üzerinden doktorunuzla da paylaşabilmenize olanak sağlıyor. Diyabet kontrolünü cebinize getiren GlucoDock Kan Şekeri modülü, iPhone, iPod touch veya iPad touch ile kan şekeri ölçümünü kolaylaştırıyor. LED ile ışıklandırılan özel tasarımının yanı sıra 5 saniye içinde sonuç veren GlucoDock, 2x25 adet GlucoDock Kan Şekeri Test Stripi ve 100 adet GlucoDock Lanset ile kullanım rahatlığı da sağlıyor.

Hem kadınların hem de erkeklerin kilo problemine bir yenilik getiren VitaDock Baskül modülü de, kilonuzu en hassas şekilde gösterirken, ideal kilonuzu da özel ekranında göstererek sizi bilgilendiriyor. Otomatik olarak 4 kişiye kadar tanıyabilme sistemiyle, evinizin bireylerini VitaDock Baskül modülüne tanıtarak, zaman içerisinde kilo artış ya da azalışını kontrol altına alarak sağlıklı bir şekilde kilo probleminizi çözmenizi sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT