Stefanel`den Sevgililer Günü`ne Özel Hediye Paketleri

Alışveriş Alışveriş Stefanel`den Sevgililer Günü`ne Özel Hediye Paketleri

Tarihler: 01 Şubat 2010 Pazartesi ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2010 ~ Şub 14, 2010
Stefanel, “Sevgililer Günü Paketleri”yle Hediye Arayanlara Farklı Bir Alternatif Sunuyor.

Stefanel, “Sevgililer Günü”ne özel hediye paketleri hazırladı. 3-14 Şubat tarihleri arasında sunulacak bu hediye paketleri hem kadınlar hem de erkekler için düşünüldü.

İçerisinde iki trikonun yer aldığı “Stefanel’in Sevgililer Günü Paketleri”yle sevdiğinize benzersiz bir hediye alma fırsatı yakalayacaksınız. Stefanel’in Sonbahar - Kış Koleksiyonu’nda başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan trikolardan oluşturulan bu paketleri, cazip fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

“Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Paketleri”ni tüm Stefanel Mağazaları’nda 129 TL satış fiyatıyla bulabilirsiniz. Bu hediye paketinin yanı sıra Stefanel, hem rahat hem de orijinal çizgilere sahip süveter, pantolon, ceket, elbise, kaban ve aksesuar gibi diğer ürün alternatifleriyle de sevdiğini şaşırtmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT