Stella McCartney Koleksiyonu Çekici, Canlı ve Renkli Bir Kış Vaat Ediyor

Alışveriş Alışveriş Stella McCartney Koleksiyonu Çekici, Canlı ve Renkli Bir Kış Vaat Ediyor

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney tarafından adidas’a özel tasarlanan adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, İlkbahar/Yaz 2012 sezonuna, yenilenen Running Serisi ile merhaba diyor. Seride, ayakkabılardan şortlara, montlardan taytlara, tişörtlerden şapka ve bel çantalarına kadar pek çok yeni ürün bulunuyor. Koleksiyondaki tüm ürünler, çarpıcı renkleri ile göz kamaştırırken, sahip oldukları adidas teknolojileri ile koşu yaparken ihtiyaç duyulan konforu karşılıyor.

adidas by Stella McCartney, İlkbahar/Yaz 2012 sezonuna, yine son derece sofistike, sade ve modern görünümlü bir koleksiyonla giriyor. adidas’ın üstün performans teknolojileri ile dünyaca ünlü tasarımcı Stella McCartney’nin moda görüşünün bir eseri olan koleksiyon, koşu başta olmak üzere çeşitli egzersizler için ideal bir tarz sunuyor. adidas by Stella McCartney Koleksiyonu’nun vazgeçilmezi olan Running Serisi’ndeki yeni ayakkabılar, mavi, kırmızı, turuncu ve pembe renklerinin en canlı halleri ile göz kamaştırıyor. Ayakkabılar ile son derece uyumlu, terletmeyen ve su geçirmeyen antrenman kıyafetleri ise spor yaparken bile şık olunabileceğini gösteriyor. Bu sportif şıklığı tamamlayan bel çantası ve şapka gibi aksesuarlar ise ağırlıklı olarak siyah ve gri renkleri ile dikkat çekiyor.

En zorlu sporları bile konforlu bir şekilde yapmayı sağlayan üstün performans teknolojileri
adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, Running Serisi’nde kullanılan adidas Clima365 teknolojisi, maksimum ısı yönetimi sağlayan bir kumaş konsepti. Terletmemesinin yanı sıra, her türlü sıcaklık ve hava şartlarında optimum vücut ısısı olan 37°C’de hareket etmeyi sağlıyor. Seride öne çıkan bir diğer teknoloji ise; inanılmaz yumuşak, hafif ve su geçirmez özelliğiyle son derece havadar bir kumaş teknolojisi olan PrimaLoft.adiWEAR®. teknolojisine sahip, dayanıklı, adidas by Stella McCartney ayakkabılar , erken yıpranma ve yırtılmalara karşı dayanıklılığı ile fark yaratıyor.

Yepyeni adidas by Stella McCartney İlkbahar/Yaz 2012 Running Koleksiyonu, Şubat ayı itibariyle adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında spor yaparken de şık olmak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT