Sürpriz Kukiler.. Neşeli Düğün Pastaları.. Hayalpasta.com’da

Alışveriş Alışveriş Sürpriz Kukiler.. Neşeli Düğün Pastaları.. Hayalpasta.com’da

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: hayalpasta.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Nikah şekerinizi de düğün pastanızı da hayalpasta.com’dan seçin; mutluluğunuz kat kat artsın…

Hayalini kurduğunuz, herşeyi özenle, tüm detaylarıyla planladığınız bu özel gününüzde herşey çok özel olmalı… Dilerseniz düğün pastanız ve nikah şekeriniz aynı tasarımla hazırlansın, dilerseniz neşeli çılgınca tasarlanmış kat kat düğün pastanız olsun. Pastanız özel modelleme teknikleriyle bir şatoyu andıran zarafete sahip olabilir veya bir Hollywood gençlik filminden fırlamış bir sahneyi canlandırıp konuklarınıza ikram edebilirsiniz.

Belki de en sevdiğiniz masal kahramanlarını hayal ediyorsunuz. Dileğinizi gerçekleştirmek için hayalpasta.com’a söylemeniz yeterli… Sizin hayalleriniz ve hayalpasta.com’un ustalığı birleşince mükemmele ulaşacaksınız. İlginç tasarım ve mükemmel lezzet konuklarınız için bir araya getirilecek.

hayalpasta.com, özel tasarımlı kukilerle, muhteşem düğün pastasıyla bu unutulmaz gününüze hem şık hem de mükemmel lezzette bir imza atmış olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT