T●box, 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu`yla Yine Neşeli, Yine Renkli!

Alışveriş Alışveriş T●box, 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu`yla Yine Neşeli, Yine Renkli!

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: T●box

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Yepyeni mağazacılık anlayışıyla tüketicilere zengin bir koleksiyon sunan T.box, 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu için yine çok dinamik, eğlenceli, renkli ve sürprizlerle dolu tasarımlar hazırladı. T.box ile bu yaz çok daha neşeli ve sıcak geçecek.

Her zaman benzersiz tasarımlar ve eğlenceli fikirler sunan T.box, 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’yla yine kendinden bekleneni yaptı. Aslı Filinta liderliğindeki genç tasarım ekibi, önümüzdeki sıcak günler için, dinamik, eğlenceli ve bol sürprizli bir koleksiyon hazırladı.

Kadınlar İçin Hem Romantik Hem de Neşeli Bir Yaz
T.box 2011 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonu, romantik çiçek desenleri, yıldız, stilize edilmiş leopar, baykuş deseni, marine temalı çizgili, geometrik çiçekler, puantiye ve sulu boya desenleri ile renkleniyor.

Koleksiyonda yer alan straples tulumlar, gömlek elbiseler, volümlü şifon elbiseler, asimetrik yakalar, karpuz kollar, tek omuz detayının yer aldığı bluz ve elbiseler, baykuş temalı tişörtler, dökümlü saten kumaşlarında yer aldığı elbise ve etekler, nakışlı, armalı denim şortlar, fiyonk desenli askılı elbiseler, farklı temalı tişörtler ile koleksiyonu tamamlayan, kolye, yüzük, küpe ve ayakkabı modelleri baş döndürüyor.

Erkek Koleksiyonunda Rahatlık Ön Planda
Erkek koleksiyonu da, esprili, renkli ve çok kullanışlı tasarımlarla yine dikkat çekiyor. Farklı renklerdeki çino pantalonlar, yıkanmış bol kesim kargo şortlar, ekose desenli ve düz renk alternatifli ekose gömlek modelleri, jeanler, uzaktan bakıldığında kurukafa desenli olarak görülen astronot baskılı sürpriz tişörtler, İstanbul’u anlatan semt temalı tişörtler, modası asla geçmeyen denim pantolonlar ve yıkamalı blazer ceketler, erkekler için de eğlenceli bir mevsimi müjdeliyor.

Sıcak Yazın Müjdesini Veren Rengarenk Bikini ve Mayolar da T.box’ta!
T.box koleksiyonunda yaz mevsimini müjdeleyen mayo ve bikiniler de unutulmadı. T.box, bu yaz rengarenk mayo, bikini ve mayokinileri ile de plajlara renk getirecek. T.box sıcak yaz koleksiyonunda yer alan mayo ve bikinilerin üstüne giyilebilecek birbirinden güzel tunikler, rengarenk plaj çantaları ve plaj havluları ise plaj şıklığınızı tamamlayacak.

Zengin 2011 İlkbahar – Yaz T.box koleksiyonu, tüm T.box mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT