T.box ile Festivallerin Gözdesi Siz Olun!

Alışveriş Alışveriş T.box ile Festivallerin Gözdesi Siz Olun!

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: T.Box

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Yazın gelmesiyle birlikte her gün her yerde bir konser, eğlence, festival var ve bu festivallerin de kendine özgü trendleri. T.box’ın erkek ve kadın koleksiyonlarında yer alan dinamik, eğlenceli ve renkli ürünler ile hem festival trendlerini yakından takip edecek hem de rahat şıklığınızla tüm gözleri üstünüze çekeceksiniz.

Her zaman yaratıcı tasarımlar ve eğlenceli fikirler sunan T.box, sıcak yaz günlerini neşelendiren festivallerin kendine özgü modasını koleksiyonuna taşıdı. Aslı Filinta liderliğindeki genç tassarım ekibinin hazırladığı T.box koleksiyonunda yer alan mini jean şort ve etekler; baskılı, desenli, çizgili, renkli çeşit çeşit atletler; ayaklarınızı rahat ettirecek desenli babetler; şıklığınızı tamamlayacak uzun saplı küçük çantalar ile festival trendlerine uyum sağlamanız çok kolay olacak..

Festival Kadınları İçin Renkli ve Rahat Tasarımlar
Festivallere giderken şık olmak kadar rahat olmak da önemli. T.box kadın koleksiyonundaki jean şort ve eteklerle giyeceğiniz tirirl tiril bluzlar, renkli atletler, göbeği açıkta bırakan t-shirtler, desenli babetler ve boynunuzdan çapraz asacağınız minik çantanız ile festival ortamına anında adapte olacaksınız. Bu rahatlığı yuvarlak güneş gözlükleri ve hasır şapka ile tamamladığınızda festival için hazırsınız.

Eğer akşam da festival alanında eğlenceye devam edecekseniz gündüz belinize bağlayacağınız ekose bir gömlek ile hem akşam soğuktan korunacak hem de şıklığınızdan ödün vermeyeceksiniz.

Festival modasını yakından takip etmek istiyorsanız T.box mağazalarında bulabileceğiniz neşeli ruh halini yansıtan rengarenk çiçek desenleri ile süslenmiş elbiseler, hikayeli t-shirtler, dantel detayları ile süslenmiş atlet ve elbiseler ve bu yaza damgasını vuran pudra rengi dolabınızda mutlaka olmalı.

Festival Erkekleri İçin Cool ve Şık Tasarımlar
T.box erkekleri de unutmadı. Festivallerde eğlenmeyi seviyorsanız T.box erkek koleksiyonundaki ekose ya da düz renk şortlar, kargo pantolonlar, renkli eşofmanlar, bez ayakkabılar ya da parmak arası terlikler, ekose kapüşonlu gömlekler ve baskılı t-shirtler ile trendleri takip edebilirsiniz. Ekose ya da düz şortlarla kombinleyeceğiniz baskılı t-shirtleri güneş gözlüğü, şapka ve deri bileklikle tamamlayarak festival modasına uyum sağlayabilirsiniz.

İstanbul’da Torium, Sapphire, Marmara Forum, Starcity ve Beyoğlu’nda, Adana’da ise Optimum Alışveriş Merkezleri’ndeki mağazalarıyla tüketicilerle buluşan T.box ürünleri ile hem trendleri takip edin hem de avantajlı fiyatlarıyla çok şey almanın keyfini yaşayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT