Taç Perde`de 16 Taksit Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Taç Perde`de 16 Taksit Fırsatı

Tarihler: 18 Mayıs 2005 Çarşamba ~ 15 Haziran 2005 Çarşamba

Firma: Taç Collection Mağazaları

Telefon: 0800 219 01 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2005 ~ Haz 15, 2005
TAÇ’tan perdede 16 taksit fırsatı
TAÇ perdede bahar fırsatını başlattı. Şimdi TAÇ Collection mağazalarında perdede Bonus karta 16 taksit fırsatı var. Haydi pencereler bahara açılsın!

Pencereleriniz TAÇ perdeye hazır mı? TAÇ’ın başlattığı yeni kampanya ile tüm evlerde perdeler yenilenecek!
TAÇ Collection perdede bahar fırsatını başlattı. Şimdi TAÇ Collection mağazalarında perdede Bonus karta 16 taksit fırsatı var. En yakın TAÇ Collection mağazasına gidin, TAÇ’ın perde koleksiyonundan size en uygun perdeyi beğenin, keyfini çıkara çıkara ödeyin. Haydi pencereler bahara açılsın!

Bu yıl hazırlanan özel TAÇ Collection perde koleksiyonundaki kombinasyonlar her eve uygun desen ve renkler ortaya çıkardı. Koleksiyon hazırlanırken, insanın kendisini daha değerli hissetmesini öngören hikayeler dikkate alındı ve çıkış noktası bu oldu. Koleksiyonu oluştururken dikkate alınan önemli öğelerden biri de tüketicinin kullandığı ürünlerin yaşadığı mekanlarda, birbirleriyle uyum içerisinde bütünlük sağlaması. Tüketicinin, şık, zarif, rahat hissetmesi için en uygun kombinasyonların önerilebilmesi.

TAÇ Collection perde koleksiyonunda yer alan Reflection,hayatın coşkusunu yansıtan bir güzellik sunuyor. Elegance ise her köşede ayrı bir şıklık yaratmak isteyenlerin birinci tercihi.

Tüm seçkin evtekstili mağazalarında bulabileceğiniz TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye ve size en yakın TAÇ Collection mağazasını www.tac.com.tr web adresi ve 0800 219 01 83 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT