Tadımdan Bir İlk Daha: Kabuklu Badem

Alışveriş Alışveriş Tadımdan Bir İlk Daha: Kabuklu Badem

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 04 Eylül 2010 Cumartesi

Firma: Tadım

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 4, 2010

Kuruluşundan bu yana paketli kuruyemiş sektöründe pek çok yeniliğe imzasını atan Tadım şimdi de kabuklu bademi pakette sunan ilk marka oldu.

Türkiye’nin ilk paketli kuruyemiş markası Tadım; Antep fıstığı, fındık, ayçekirdeği, kabak çekirdeği, yer fıstığı, kavrulmuş mısır, leblebi ve kavrulmuş badem çeşitlerinin ardından şimdi de kabuklu badem ile kuruyemiş sevenlerin evlerine konuk oluyor. “Her zaman birinci kalite ürün” anlayışı ile hareket eden Tadım’ın kabuklu bademi, diğer ürünleri gibi tazeliğini koruyan sağlıklı ambalajıyla raflardaki yerini alıyor. Tadım’ın yeni ürünü kabuklu badem, 150 g’lık paketlerde ve 3,5 TL’lik fiyatla satılıyor.

Kabuklu Badem ile Gelen Sağlık
Kalp ve damar dostu kabuklu bademin içerdiği Omega 3; damar sertliğinin önlenmesine, tansiyonun düşmesine ve şeker hastalarında kalp hastalığı riskinin azalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca içerdiği zengin E vitaminiyle, yaşlanma etkilerini geciktiriyor; içerdiği kalsiyum ile kandaki kolesterol düzeyini düşürüyor ve kemik erimesini önlüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT