Tasarımı kişiye özel hizmetle buluşturan İstanbul’un ilk rezidansı: Witt İstanbul Suites

Alışveriş Alışveriş Tasarımı kişiye özel hizmetle buluşturan İstanbul’un ilk rezidansı: Witt İstanbul Suites

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Organicum

Adres: Defterdar Yokuşu No:26 Cihangir-Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 393 79 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Tasarımı kişiye özel hizmetle buluşturan İstanbul’un ilk rezidansı: WITT İSTANBUL SUİTES
Tarihi Cihangir semtinin çağdaş tasarım ve trendlere açılan yepyeni yüzünü yansıtan ve bu özel semte açılan ilk butik otel olma özelliğini taşıyan WITT İSTANBUL SUITES, kültürün ve eğlencenin İstanbul’daki merkezi Taksim’e yürüyüş mesafesinde, hem iş merkezlerine hem de Kongre Vadisi’ne yakınlığı ile İstanbul’un parlayan yeni yıldızı olmaya aday.

Kişiye özel hizmetleri ile konuklarını farklı deneyimler yaşatmaya davet eden WITT İSTANBUL SUITES’de ayrıcalıklar otele girildiği andan itibaren başlıyor. Fonksiyonellik ve şıklığı bir araya getiren 15 odası konukların ferah bir konaklama ihtiyacını karşılayacak büyüklükte tasarlandı. Sahip olduğu tasarım özellikleri ile WITT İSTANBUL SUITES, konuklarına uzun süre konaklamalarda bile asla sıkılmadan “ev sıcaklığı”nı “otel konforu”nda duyumsatıyor.

Özellikle işadamları ve uzun süreli kalacak misafirlerin beklentilerine cevap verebilecek şekilde 8 kat olarak tasarlanan WITT İSTANBUL SUITES’de 60 metrekarelik odalarda, konuklarına modem bağlantısı sayesinde 24 saat kesintisiz internet erişimi ve laptop için safebox, ücretsiz otopark, otelin her yerinde çeken telsiz telefonlar, alışveriş listesi temini, ücretsiz günlük gazete ve concierge gibi birçok hizmet sunuluyor.

İstanbul gibi markalaşma yolunda hızla ilerleyen bir kente suit tarzı bir otel yapma fikrinin hayat bulmasını sağlayan genç yatırımcı Seçil Erdoğan, WITT İSTANBUL SUITES’i dünyadaki en ünlü butik oteller olan Londra’daki Sanderson ve New York’taki Soho House’un ünü ve kalitesi düzeyine çıkarma amacında.

Tasarımda Autoban imzası
1970’li yıllarda inşa edilmiş özel bir mimari kimlik taşımayan binanın yeniden hayat bulmasında Autoban’ın imzası bulunuyor. 2003 yılında kurulduğu andan bugüne birçok ödüllü tasarımlarla adını duyuran Autoban, Witt İstanbul Suites’i gerek dış cephesi gerekse odaları temelde modernist anlayışı koruyarak bulunduğu çevredeki Tophane-i Amire Binası ve İtalyan Hastanesi gibi önemli yapıların karakteristik özelliklerinden ilham alarak tasarladı. Autoban, otelin temel konseptini ise konukların yeni ufuklar açmasını sağlayacak, yaşam standardı yüksek şık ve yaratıcı bir mekan üzerine kurmuş.

WITT İSTANBUL SUITES
Defterdar Yokuşu No:26 Cihangir-Beyoğlu/İSTANBUL
Tel: 0212 393 79 00 / Fax: 0212 393 79 50
www.wittistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT