Tchibo'da Bu Hafta: Bir Kış Masalı

Alışveriş Alışveriş Tchibo'da Bu Hafta: Bir Kış Masalı

Tarihler: 10 Kasım 2011 Perşembe ~ 10 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2011 ~ Ara 10, 2011

Karlı ve rüzgarlı havalarda bile dışarıda olmak artık çok keyifli. Tchibo, en kötü hava şartlarında bile daima sıcacık tutan giysilerle mevsimleri tersine çeviriyor. Soğuğu geçirmeyen ve şıklığı vurgulayan yeni teması ile Tchibo, kış mevsimini sıcacık anlara dönüştürüyor.

Değişen mevsim koşullarına göre hazırladığı özel temaları ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, yeni teması ile kış mevsimine meydan okuyor. Sezonun trendlerini yeniden yorumlayan ve soğuk kış günlerinin keyfini yaşatan Sonbahar-Kış koleksiyonu, Tchibo’nun yeni teması “Bir Kış Masalı” ile 14 Kasım Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 16 Kasım Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Şıklığına her koşulda önem veren kadınları ve stil sahibi erkekleri düşünen Tchibo’nun yeni temasında; birbirinden şık kazaklar, kullanışlı ve sıcacık tutan montlar ve parkalar, soğuktan koruyan şapkalar, gömlekler, giysilerin tamamlayıcısı çoraplar, elbise ve bluzlar, soğuk kış günleri için birebir atkı ve eldivenler ön plana çıkıyor. Tchibo’nun “Bir Kış Masalı” temasında fiyatlar 11,95 TL.’den başlıyor.

Tchibo’nun “Bir Kış Masalı” temasından bazı ürünler

Yapay Kürklü Şapka: Bağlama iplidir deri görünümlü olan şapka, farklı kullanım imkanı sunuyor. Kulak kısmı ve ön kısmı sabitlenerek veya serbest bırakılarak kullanılabilen siyah renkteki şapka, M, L, XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 24,95 TL.

Bot: Pelüş astarlı, deri görünümlü botun genişliği ayarlanabiliyor. Bilek kısmı yapay kürkle süslenmiş olan bot, 37-38-39-40 numara seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 99,95 TL.

Örgü Elbise: Kısa kollu gri renkteki elbise, kolay deforme olmuyor. 36-38-40-42-44-46-48 beden seçenekleri ile sunulan elbisenin fiyatı; 64,95 TL.

Erkek Parka: Su ve kir tutmaz Tubiguard®- kaplamalı, parkanın sıcak tutan dolgusu ve soğuktan koruyan dik yakası bulunuyor. Cırt cırtları sayesinde manşet genişliği ayarlanabilen mont, beş adet cebe sahip. Mavi renkteki parka, M, L, XL, XXL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 199,95 TL.

Kaban: Dik yakalı, pelüş astarlı kabanın ayrılabilir yapay kürklü kapüşonu bulunuyor. Lastik örgülü manşetli, siyah renkteki, kablo çıkış kısımlı MP3 çalar iç cebi bulunan kaban, 36-38-40-42-44-46-48 benden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 169,95 TL.

Örgü Hırka: İçeriğindeki yüksek oranda yün sayesinde sıcak tutan gri renkteki hırka, M, L, XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 89,95 TL.

Püsküllü Örgü Bere: Kolay deforme olmuyan pelüş astarı ile gri renkteki örgü bere, soğuk kış günleri için ideal. Fiyatı: 22,95 TL.

Balıkçı Yaka Kazak: Sıcacık tutan lacivert renkteki kazak, 36-38-40-42-44-46 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 59,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT