Tchibo ile Çekici ve Romantik Görünün

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Çekici ve Romantik Görünün

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: Tchibo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Ara 26, 2010

Tchibo, yeni temasında, kadınları güzel ve çekici hissettirecek iç çamaşırları ve aksesuarları bir arada sunuyor.

Kadınları şımartacak Tchibo’nun yeni teması “Çekici ve Romantik” 15 Kasım Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 17 Kasım Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

İç çamaşırı koleksiyonu ve aksesuar koleksiyonu ile kadın dünyasına özel ürünler sunan Tchibo’nun “Çekici ve Romantik” temasında, romantizmi yansıtan dantel detaylarla süslenmiş sütyenler, vücuda şekil kazandıracak bodyler, gece sıcacık tutacak gecelik, pijama ve terlikler, allık ve göz farları, sezonun modası inci aksesuarlar ön plana çıkıyor. Yeni temada, zayıf bir bel bölgesi için bel slipi ve mükemmel şekilli basen bölgesi için panty, profesyonel bakım için manikür pedikür seti ve aksesuarlara düzen getiren takı kutusu dikkat çekiyor.

“Çekici ve Romantik” Temasından Bazı Ürünler
Hafıza Efektli Silüet Sütyen:
Vücut ısısı ile şekil alır! Bu sütyen özel bir köpük kullanılarak üretilmiştir ve dikişsizdir. Vücut ısısı ile temas ettiğinde yumuşar ve esner. Böylelikle vücudunuzla mükemmel bir uyum sağlar. Benzersiz feminenlik sunar. Dikişsiz şekillendirilmiş kuplar, dar kıyafetlerin altında mükemmel kullanım sağlar. Elastanlıdır. Deforme olmaz, mükemmel duruşa sahiptir ve rahattır. Askıların uzunluğu ayarlanabilir. 3 kademeli ayarlanabilir kanca kilidi bulunmaktadır. Yüzde 69 polyamid, yüzde 31 elastan(lycra)’dır. Dolgu yüzde 100 poliüretan ve astar yüzde 100 polyesterdir. 40 derecede yıkanabilir. Siyah renkteki sütyen 75A, 80A, 75B, 80B ve 85B beden seçenekleri ile sunulur.
Fiyatı: 26.95 TL

Pijama Seti: Zarif detaylar! Zarif dantelli, çekici tasarım. Ultra düz kenarlara sahiptir, kıyafetlerin altında izi belirmez. Soft microtouch kalitesindedir ve elastanlıdır. Deforme olmaz, mükemmel duruşa sahiptir ve rahattır. Yüzde 75 polyamid, yüzde 25 elastan olan pijamanın dantel bölümleri, yüzde 85 polyamid, %15 elastandır. 40 derecede yıkanabilir. Pijama seti 36/38, 40/42 ve 44/46 beden seçenekleri ile sunulur.
Fiyatı: 49.95 TL

Terlik: Yumuşak adımlar! Yumuşak peluştan. Her adımda yumuşaklık. İşlemeli ve saten fiyonklu terlik, kaymaz, neme dayanıklı yürüme tabanına sahiptir. Üst malzeme, şerit ve fiyonk yüzde 100 polyesterdir. Yürüme tabanı TR’dır. Koyu mor renkteki terlik 1 çit olarak ve 37/38, 39/40 ve 41/42 numara seçenekleri ile sunulur.
Fiyatı: 16.95 TL

2 Adet Düzenleyici Çanta: Dayanıklı ve kullanışlı! Çanta içeriğini kolayca diğer el çantasına aktarabilirsiniz. Büyük çanta yaklaşık 30 x 22 cm’dir. Fermuarlı ana bölme, fermuarlı bölme, fermuarlı iç bölme, kalem bölmesi ve farklı ebatlarda ilave bölmelere sahiptir. Küçük çanta yaklaşık 26 x 16 cm’dir. Dayanıklı naylondur.
Fiyatı: 29.95 TL

Kozmetik Kutusu: Renk paleti! Çeşitli renklerde 6 göz farı ve 2 allık. Kullanışlı açılır makyaj kutusu çanta için çok uygun. Kapak içerisinde aynaya sahip olan kutu, saten kaplama, kadife süslemeli ve mıknatıslı kilitlidir. Pembe, uçuk pembe, böğürtlen, bej, bronz ve kahverengi renk seçenekleri vardır. Allık kahverengi ve pembe renklerdedir. Allık fırçası ve 2 taraflı aplikatör dahildir.
Fiyatı: 19.95 TL

Slip Seti: Dantelin zerafeti! Zarif, parlak, dantelli. Soft microtouch kalitesinde ve elastanlıdır. Deforme olmaz, mükemmel duruşa sahip ve rahattır. Yüzde 84 polyamid, yüzde 16 elastan olan slipin dantel kısmı, yüzde 82 polyamid, yüzde 18 elastandur. 40 derecede yıkanabilir. Slipler, 36/38, 40/42, 44/46 ve 48/50 beden seçenekleri ve 2’li set olarak sunulur.
Fiyatı: 29.95 TL

Balenli Sütyen: İçiniz pırıldasın! Pırıldayan dantelli, büyüleyici. Feminen, kuvvetlendirilmiş transparan kuplar, optimal duruş sağlıyor. Yan kısımlar soft microtouch kalitesinde. Ekstra geniştir, uzunluğu ayarlanabilir askılara sahiptir. 3 kademeli, çift kanca kilitlidir. Üst kup yüzde 85 polyamid, yüzde 15 elastan ve alt kup yüzde 83 polyamid, yüzde 17 elastandır. Kanatlar yüzde 84 polyamid, yüzde 16 elastan ve kup astar yüzde 100 polyamiddir. 40 derecede yıkanabilir. Lila renkteki sütyen, 80C, 85C, 90C, 80D, 85D ve 90D numara seçenekleri ile sunulur.
Fiyatı: 28.95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT