Tchibo ile Sıcak Kışa Merhaba - Oyuncak

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Sıcak Kışa Merhaba - Oyuncak

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Tchibo Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 29, 2010

Tchibo, yeni temasında sunduğu birbirinden güzel ve sağlıklı oyuncuklarla, çocuklarınızı eğlendirirken gelişimlerine katkıda da bulunuyor.

Neşeli ve geliştirici oyuncak ürünlerini bir arada sunan Tchibo’nun yeni teması “Kışa Sıcak Merhaba” 22 Kasım Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 24 Kasım Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Çocuklarınızla birlikte oynamaktan zevk alacağınız çok yönlü ve eğlenceli ahşap demiryolu, eğitici puzzle küpler, yürüme eğitim yardımcısı, eğlenceli ve geliştirici müzik enstrüman seti, oyuncak tezgah ve balık tutma oyunu, yeni temanın dikkat çeken parçaları.

“Kışa Sıcak Merhaba” Temasından Oyuncaklar
Müzik Enstrüman Seti: Hem eğlenceli hem geliştirici! Çocukları eğlendirir, ritim duygularını ve duyma yeteneklerini geliştirir. Ahşap set içinde altı enstrümanı bulunuyor. Kırmızı, yeşil ve sarı lakeli sete, mavi renkte muhafaza torbası dahil. Dokuz parçadan oluşan set içinde, metal plakalı ve ahşap tokmaklı ksilofon, maraca çıngırağı, yaklaşık yirmi santim uzunluğunda beş zilli tef, timsah şeklinde kastanyet, tokmaklı guiro çalgısı ve bir çift parmak zili bulunuyor.
Fiyatı: 34,95 TL

Peluş Köpek: Çocuklar bu köpeği çok sevecek! Keyif, yastık veya oyun arkadaşı bir arada. Sevmek ve sokulmak için gerçek bir dost! Yumuşak ve ısıtıcı dolgusu, soğuk zeminden korur. Katlanabilir ve cırt bantlarla sabitlenebiliyor. 30 derecede yıkanabiliyor. Beyaz-kahve renkteki köpeğin açık durumda uzunluğu yaklaşık 45 santim.
Fiyatı: 34,95 TL

Peluş Geyikler: Sevimli bir dost! Yumuşacık. İşli kadife şalı ile sunulan geyikler 30 derecede yıkanabilir.
Büyük peluş geyik fiyatı: 26,95 TL
Küçük peluş geyik fiyatı: 16,95 TL

Puzzle Küpler: Eğlenceli ve eğitici! Altı farklı hayvan motifli küpler ile çocuğunuzun zeka gelişimini, eğlenceli bir oyun ile tamamlayabilirsiniz. Dokuz küpün her biri yaklaşık 5x5x5 santim. Bir ahşap tepsi yaklaşık 16x16 santimetre.
Fiyatı: 19,95 TL

Balık Tutma Oyunu: Oltayla harika hediyeler yakalayabilirsiniz! Refleksleri geliştirir. Duvarlar renkli baskılı ve buz denizi şeklinde birleştirilebilir. Oyun setinin içinde, alt tarafları baskılı puan rakamlı olan mıknatıslı iki olta, dört renkli balık, iki balon balığı, iki penguen, iki balina, iki fok ve iki ayı balığı mevcut. Yan duvarları yaklaşık onsekiz x onbeş santim ve yirmi parçadan oluşur.
Fiyatı: 89,95 TL

Yürüme Eğitimi Yardımcısı: Sevimli yürüteç! Bebeğinizin ilk adımları bu yürüteç ile daha eğlenceli olacak! İlk adım deneyimlerinde sağlam duruşlar sağlıyor. Sessiz sürüş için lastik profile sahip tekerleri bulunuyor. Çeşitli renklerde ve montal malzemelerde 24 küp dahil. Kırmızı renkte ve fil desenli olan ahşap yürüme eğitim yardımcısı, yaklaşık 44x41x30 santim.
Fiyatı: 26,95 TL

Liman: Çocuklar deniz tutkunu olacak! Ahşap treni geliştirmek için daha fazla oyun imkanı! Dayanıklı masif ahşaptan; plastik parçalı liman, feribot, vinçli köprü, araba, her biri ikişer adet mıknatıslı konteynerli iki adet gemi, iki adet ev, su yap-bozu ve yol sonu engelli raya sahip. Farklı kurulum alternatifleri bulunuyor. Kullanım kılavuzu ile birlikte sunulan liman, onaltı parçadan oluşuyor.
Fiyatı: 99,95 TL

Ahşap Demiryolu: Çok yönlü ve eğlenceli! Sağlam masif ağaçtan, plastik parçalı. İki yük vagonlu ve bir yolcu vagonlu lokomotifi bulunan ürün, köprü, makas, vinç, otomobil, raylı dağ, istasyon, posta, süper market, trafik levhaları, ağaçlar ve insanlardan oluşuyor. Çok yönlü kurma imkanı bulunuyor. Tchibo ahşap tren istasyonu veya standart diğer istasyon modelleri ile genişletilebiliyor.
Fiyatı: 49,95 TL

Keçeli Kalem Seti: Neşeli renkler! İkisi bir arada: boyama ve baskılama. Baskı kaşeli beş keçeli kalem ve rulo kaşeli beş keçeli kalem, çeşitli motiflere sahip. Sarı, turuncu, kırmızı, pembe, mor, açık mavi, mavi, yeşil ve kahverengi renk seçeneklerine sahip kalemler onlu set halinde sunuluyor.
Fiyatı: 19,95 TL

Oyuncak Tezgah: Oyuna hazırlan! Masif ağaçtan. Ürünlerin dizilebilmesi için onbeş küçük raf bölmesi, doldurulması için üç kumaş cep ve iki kumaş raf bölmesi bulunuyor. Çocukların yaratıcı ve sevgi dolu evcilik oyunlarının vazgeçilmezi olacak! Yazı tahtasına, bir elbise askısına, göstergeleri hareketli saate, farklı renklerde beş parça tebeşir ve bir süngere sahip. Kumaş dokumalar %60 polyester, %40 pamuk. Kurulu olarak yaklaşık 83x106x113 santim olan tezgaha, dekorasyon dahil değil.
Fiyatı: 269,95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT