Tchibo’da Bali Esintisi!

Alışveriş Alışveriş Tchibo’da Bali Esintisi!

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Tchibo’da Bali Esintisi!

Tchibo`nun 09 Eylül’de başlayan "Bali Esintisi" temasında yer alan modern ve etnik tasarımların buluştuğu dekoratif ürün yelpazesi Bali tarzını evinize getirerek herkesi huzura davet ediyor

9 Eylül’de başlayan “Bali Esintisi” teması modern tasarıma sahip ürünleriyle evinizde etnik bir hava yaratmanıza yardımcı oluyor. Etnik ve doğal hayatın moderniteyle buluştuğu bu tema evinizde huzurlu zaman geçirmeniz için gereken her şeyi en şık haliyle sizlere sunuyor.

Bali tarzı bir dekorasyon imkanı sunan yeni tema ürünleri bambu ve ahşap gibi doğal malzemelerden oluşuyor. Doğanın renkleri kahverengi ve yeşilin hakim olduğu tema evinizi ve dolayısıyla sizi canlandırmayı amaçlıyor. Evinizin dinlenme merkezi banyonuz için ise, birbirinden şık ve fonksiyonel ürünlerin bulunduğu özel ek tema sunuluyor. Bu ek tema huzurlu, rahat, doğal çizgilere sahip bir dekorasyon tarzı oluşturmanız için size yardımcı oluyor.

Ahşap kase, bambu masa örtüsü, etnik desenlere sahip örtü, bambu Amerikan servisleri, hasır sepet seti tema ürünlerinden; küvet yastığı, banyo askıları, muhafaza sepetleri, microfaser banyo paspası, duvar saati özel ek tema ürünlerinden bazıları.

Evini Bali’nin doğal ve huzurlu tarzıyla dekore etmek ve evinin ruhuyla birlikte kendi ruhunu canlandırmak isteyenler, modern ve etnik çizgilerin birlikte sunulduğu yeni tema ürünlerini kaçırmayın! “Bali Esintisi” temasının birbirinden özel ürünlerini görmek isteyen herkesi 9 Eylül’den itibaren Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT