Tchibo’dan Kahve Severlere Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Kahve Severlere Özel Kampanya

Tarihler: 14 Mart 2011 Pazartesi ~ 29 Mart 2011 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2011 ~ Mar 29, 2011

14 - 29 Mart 2011 tarihleri arasında Tchibo mağazalarında gıda dışı ürünlerden alışveriş yapan herkes, kahve keyfini avantajlı hale getiriyor.

Tchibo, kahve molalarını daha da keyifli hale getirmeye devam ediyor. 14 - 29 Mart 2011 tarihleri arasında gıda dışı ürünlerden alışveriş yapan herkes, bir sonraki kahve alışverişleri için yüzde 20 indirim çeki kazanıyor. Öğütülmüş kahveler, çözünebilir hazır kahveler, çekirdek kahveler ve Cafissimo kapsülleri dahil tüm kahveler için, internet mağazası dışında tüm Tchibo mağazalarında geçerli olacak bu kampanya ile kahve keyfi daha da lezzetli hale geliyor.

Tchibo ile Kusursuz Kahve Deneyimi

Mükemmel lezzetteki bir kahve için Tchibo, yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden oluşan kahve çeşitleri ile müşterilerine en yüksek kaliteyi sunuyor. En değerli kahve bitkisi olan Arabica, kahve ağaçlarının toprağa ekilmesinden ancak üç yıl sonra kahve kirazlarının oluştuğu ilk zarif çiçeklerini açıyor. Doğal bir damak keyfi sunan, farklı tarım teknikleri ve özel hasat yöntemleri ile en uygun iklim koşullarında tam aromaya ulaşan Arabica çekirdeklerinden hazırlanan nefis kahve lezzetinin farkına varın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT