Tchibo’dan Yaza Özel Serinleten Lezzetler!

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Yaza Özel Serinleten Lezzetler!

Tarihler: 22 Haziran 2009 Pazartesi ~ 22 Temmuz 2009 Çarşamba

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2009 ~ Tem 22, 2009
Tchibo’dan Yaza Özel Serinleten Lezzetler!
Tchibo, yaz sıcağında serinlemek isteyen kahve tutkunlarına muhteşem lezzetli aromalar ile zenginleştirilmiş soğuk kahve çeşitleri sunuyor.

Tchibo, geçen senenin unutulmaz lezzetleri olan Caramelon ve Frozita kahvelerinin yanı sıra, soğuk kahve alternatiflerine Buz Çilek ve Muz Ananas adında 2 soğuk kahveyi ekleyerek, 22 Haziran haftası itibariyle damaklarda muhteşem bir lezzet şöleni yaşatmayı hedefliyor.
Buz Çilek Espresso’yu yudumlarken süt ve buzun, çilek ve renkli şekerlemeler ile mükemmel uyumuna hayran kalacaksınız. Muz Ananas Espresso, süt ve buzun, muz ve ananas ile seçkin uyumunu tadacaksınız. Caramelon Espresso, süt, buz ve karamel tadının kavun aroması ile benzersiz lezzeti. Geçen yılın favorisi Frozita Espresso, çikolatadan vazgeçemem diyenler için süt ve çikolatanın buz ile eşsiz keyfi.
Alışveriş yapmadan önce, alışveriş yaptıktan sonra ya da alışveriş yaparken, sohbet etmeniz ve rahatlamanız için bir fincan kahvenin yanında lezzetli bir dilim cheesecake keyfi için Tchibo Coffee Bar`larımıza bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT