Tefal Acticook ile Ramazan’da Hızlı ve Lezzetli Sofralar

Alışveriş Alışveriş Tefal Acticook ile Ramazan’da Hızlı ve Lezzetli Sofralar

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Tefal’in yeni düdüklü tenceresi ActiCook ile Ramazan’da iftar sofralarınızı Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri ile dakikalar içerisinde kolayca donatacaksınız.

Etli İç Pilavı 5, Hünkar Beğendiyi 12, Etli Yeşilbiber Dolmasını 15, Kabak Tatlısını ise 8 dakikada pişiren, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan ActiCook, hem aileniz hem de misafirleriniz için unutulmaz iftar sofraları hazırlamanızda en büyük yardımcınız olacak.

Bu Ramazan’da iftar sofralarını hazırlarken telaşlanmanıza gerek yok, çünkü Tefal Acticook var. Kuru fasulye, nohut, hünkar beğendi, iç pilavı gibi Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerini dakikalar içerisinde pişiren ActiCook, benzersiz eko-enerji teknolojisiyle zamandan ve enerjiden büyük oranda tasarruf sağlıyor, zamanınız size kalıyor.

Acticook ile birlikte verilen Eko-doz ölçü kabı tariflere doğru miktarda su eklemenize yardımcı olurken, akıllı kontrol saati ise, pişirme sürecini adım adım takip ederek ideal pişirme sıcaklığı için ocağın altının ne kadar açılması gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Ayrıca, pişirme tamamlandığında da sesli uyarı ile haber veriyor, böylece yemeğiniz pişerken tencerenin başında beklemek yerine diğer işleriniz ile ilgilenebiliyorsunuz.

Tek düğme ile açma-kapama özelliği sayesinde kullanımı son derece kolay ve güvenli olan Tefal ActiCook, katlanabilen kulpları ile de mutfakta daha az yer kaplıyor.

Acticook ile hediye edilen Geleneksel Türk Mutfağı’na ait 56 tarifin yer aldığı yemek kitabı sayesinde Ramazan boyunca her gün farklı bir Acticook tarifi hazırlayarak, Acticook’un rakipsiz hızı ile hayatınızı kolaylaştırın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT