Televizyonumun Önünden Çekil!

Alışveriş Alışveriş Televizyonumun Önünden Çekil!

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Teknosa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
Teknosa’dan maç izleme özgürlüğüne tam destek
Televizyonumun Önünden Çekil!

Teknosa, www.televizyonumunonundencekil.org sitesinde futbolseverlere, ev sakinlerini “oyalama taktikleri” ile birlikte 250 YTL hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor.

Avrupa Kupası başlıyor. Televizyonumuzun önünde kimse olmasın. Eşimiz, sevgilimiz, çoluk çocuk, ev ahalisi, kimse maç keyfimizi engellemesin. Ne demişler: “En iyi eş, maç seyrederken televizyonun önünden geçmeyen eştir”.
İşte bunun için gerekli olan tüm taktikler Milli Takımlar Tedarikçisi Teknosa’nın www.televizyonumunonundencekil.org sitesinde... Teknosa, bu eğlenceli İnternet sitesinde “Televizyonumun Önünden Çekil Hareketi”ne katılan futbolseverlere maç keyfini doya doya yaşama fırsatı sunuyor. Üstelik kendi oyalama taktiklerini paylaşanlar, teknosa.com’dan 250 YTL hediye çeki kazanma şansını yakalıyor.
Sınırsız maç izleme özgürlüğü için benzersiz taktikler ve ödül kazanma fırsatı için www.televizyonumunonundencekil.org sitesini “tıklamak” yeterli oluyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT