Temizlik Dünyasının Yeni Yıldızı Philips Aquatrio

Alışveriş Alışveriş Temizlik Dünyasının Yeni Yıldızı Philips Aquatrio

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Temizlik Dünyasının Yeni Yıldızı Philips Aquatrio Benzersiz Özellikleriyle Türkiye’de İlk ve Tek

Philips, ev temizliğinde devrim yaratan yeni sert zemin temizlik robotu AquaTrio’yu gururla sunar. Sahip olduğu 3’ü bir arada temizlik teknolojisi ile yüzeylerdeki her türlü kire karşı, zaman ve enerjiden tasarruf sağlayarak en iyi sonucu almanızı sağlayan Philips AquaTrio FC7070/01, gerçek anlamda “hızlı” ve benzersiz bir temizlik deneyimine imza atıyor.

İç mekan temizliğinde bugüne kadar sunduğu yenilikçi ürünlerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Philips, bu defa sert zemin temizliğinde çığır açan, üstelik de enerji ve zamandan yüzde 50’ye varan oranda tasarruf etmenizi sağlayacak gerçek bir inovasyon ürünü ile karşımızda. Philips AquaTrio FC7070/01, süpürme, deterjanlı paspaslama ve kurutma işlemlerini tek başına gerçekleştirebilecek şekilde tasarlandı. Böylelikle zemindeki leke ne kadar zorlu olursa olsun, AquaTrio’nun benzersiz teknolojisi ile temizlik işlemi hızlıca ve zahmetsizce gerçekleşiyor.

AquaTrio’nun en önemli özelliklerinden biri olan kirli ve temiz su tanklarının ayrı olması, normal paspaslama işlemine göre çok daha hijyenik bir temizlik sağlıyor. Ayrıca, yine AquaTrio’ya özel, sadece Grand Prix yarış otomobili motorlarının ulaşabildiği 6.700 devir/dakika ile dönen mikro fiber fırçalar, ekstra baskı yapmanıza gerek kalmadan en zor kirleri bile temizliyor. Bu benzersiz özellik, AquaTrio’nun temizlik konusundaki kararlılığının da simgesi.

Philips AquaTrio, aynı zamanda tasarruf konusuna da önem veren bir ürün. Tek bir su tankı ile 60 m²’den büyük bir alanı temizleyen AquaTrio, isteğe göre sıcak ya da soğuk su ile ve ayrıca her türlü deterjan ile kullanılabilmesiyle, maksimum hijyen için ideal.

AquaTrio, 3’ü 1 arada temizlik özelliği, kendi kendini temizleyen fırçaları, kolay boşaltım sistemi, temiz su - kirli su göstergesi ve yüzde 70’e varan oranda su tasarrufuyla gerçek anlamda akılcı bir çözüm. Üstün tasarımı ile her açıdan kullanım kolaylığı sunan AquaTrio, 1.299 ‘TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT