Tenis Tutkunlarına Nike`tan Yepyeni Bir Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Tenis Tutkunlarına Nike`tan Yepyeni Bir Koleksiyon

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
TENİS TUTKUNLARINA NIKE’TAN YEPYENİ BİR KOLEKSİYON
GİYSİLER TEKNOLOJİYLE BULUŞUYOR

Nike tarafından hazırlanan 2008 İlkbahar-Yaz Tenis Koleksiyonu bu sezon da tenis tutkunlarının tercihi olacak. Antrenman kıyafetlerinden çantaya, ayakkabıdan bandanaya kadar her türlü aksesuarın yer aldığı koleksiyon birbirinden canlı renkleriyle göz alıyor.
Bahar ayları yaklaşırken Nike’ın tenis meraklıları için özel olarak hazırladığı ilkbahar- yaz koleksiyonu vitrinlerdeki yerini almaya hazırlanıyor. Kadınlar ve erkekler için birbirinden özel tasarımlar içeren koleksiyonda kullanılan Dri-FIT teknolojisi teri emerek giysinin yüzeyine çıkarıyor ve sporcunun performansını artırıyor.

T-shirtlerde, yapılan vuruşlardan daha iyi sonuç alınmasını sağlamak amacıyla reglan model kol parçalarının alt bölümüne ek file paneller yerleştirildi ve yanlardaki dikişler (ve fileler) kaldırılarak vücudun tahriş olması önlendi. Rahatlık sağlayan diğer özellikler arasında ısı yoluyla tişörte yerleştirilen etiketler, düz dikişle yapılan, renk bloklarından oluşan dokuma kol evleri bulunuyor. T-shirtlerin sırt bölümüne dikişsiz konstrüksiyon yardımıyla eklenen renkli file parça hem farklı bir tasarım detayı sunuyor hem de bölgesel serinlik sağlıyor. Tüm bu özelliklere ek olarak kadınlar için tasarlanan t-shirtlerde file kumaşla astarlanmış entegre göğüs destek sutyeni bulunuyor. Bu ise, sporcuya tüy kadar hafif bir destek sunarken, bir yandan da güneşten kaynaklanan askı izlerine son veriyor.

Koleksiyonda yer alan şortlar muhteşem kesimleri, sürtünmeye yol açmayan ve yukarıya doğru toplanmayan yapısıyla kortun her metrekaresinde ve yapılan tüm hareketlerde sporcuya inanılmaz bir rahatlık sağlıyor.

Kortlarda farklılık arayanlar için tasarlanan etekler vücudu serin, kuru ve rahat tutmak amacıyla Dri-FIT streç jarse kumaştan yapıldı. Kesimi de maksimum hareket kolaylığı sağlıyor.

Gözle görülebilen air dolgu ünitesine sahip olan, denge ve destek sunan tenis ayakkabıları ise sporcuya üstün bir performans sağlıyor. Zarif tasarımları ve inanılmaz hafif yapıları ile hızını arttırmak isteyen oyuncular için ideal.
Bütün bunlara ek olarak birbirinden özel tasarımlara sahip raket çantaları, bandanalar ve bileklikler koleksiyonu tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT