The Marmara Chocolate Shop’ta Yılbaşı ve Noel Coşkusu

Alışveriş Alışveriş The Marmara Chocolate Shop’ta Yılbaşı ve Noel Coşkusu

Tarihler: 16 Aralık 2011 Cuma ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: The Marmara Taksim Otel

Adres: The Marmara Taksim, Taksim Meydanı Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 83 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2011 ~ Ara 31, 2011

The Marmara Taksim Otelinin girişinde yer alan Chocolate Shop, yılbaşı için hazırlanan özel dekoru ve yeni yılın sembolü olan birbiriden şık “Yılbaşı sepetleri” ile sevdiklerinize özel ve farklı hediye alternatifleri sunuyor.

Tümüyle yenilenen The Marmara Chocolate Shop’ta 7 Aralık’tan itibaren noel ve yılbaşı şenliği başlıyor. Özel lezzetleriyle The Marmara spesiyal çikolatalar, pastalar, kekler, madlenler, makaronlar, Vinkara Şarapları, pralinler The Marmara Chocolate Shop’ta satışa sunuluyor.

Birbirinden Lezzetli Yılbaşına Özel Tatlar

The Marmara Taksim Executive Chef’i Rudolf Van Nunen yönetimindeki ödüllü şeflerin yılbaşı için özel olarak hazırladığı birbirinden eşsiz tatlar lezzet tutkunlarını bekliyor. Zencefilli kurabiyeler, çikolatadan çan’lar, yılbaşına özel kütük pastalar, yılbaşı pastaları, Chocolate Shop’ta yer alacak ürünlerden sadece birkaçı… Yılbaşı için özel hazırlanmış, narlı, yeşil elmalı, wasabili, havuç ve zencefilli lokumlar, birbirinden lezzetli ve renkli makaronlar lezzet tutkunlarını bekliyor.

Şık ve Zengin Yılbaşı Sepetleri

The Marmara Chocolate Shop’un her yıl hazırladığı yılbaşı sepetleri sevdiklerinize sunulabileceğiniz en güzel hediye alternatifleri arasında… Spesiyal çikolatalar, kurabiyeler, gurme ürünler ve Vinkara şaraplarının her bütçeye uygun seçeneklerle yer aldığı Yılbaşı Sepetlerini kendi seçimlerinize göre de oluşturabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT