The North Face İle Sömestr’de Kayak Tatili

Alışveriş Alışveriş The North Face İle Sömestr’de Kayak Tatili

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 24 Şubat 2011 Perşembe

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 24, 2011

Bu sömestri The North Face’in sunduğu güven ve konforla kutlayın, karın tadını çıkarın.

The North Face, sömestr tatilini Kar Sporları Koleksiyonu ile şenlendiriyor. Yeni yılın ilk zamanlarını güzel bir kar tatili ile birleştirmek isteyenler The North Face’in Kar Sporları Koleksiyonu ile, bu muhteşem zamanı kar üzerinde hem eğlenerek hem de sımsıcak geçiriyor.

Kullandığı üstün teknoloji ile yıllardır sporseverlerin bir numaralı tercihi olan The North Face, kar sporu kültürüne ve detaylara verdiği önemle, tatilini karların içinde geçirmek isteyenler için performans odaklı bir ürün portföyü sunuyor.

The North Face’in, 2010 Kar Sporları Koleksiyonu’nda yer alan geniş tekstil ve aksesuar portföyü, serbest stil dağcılık, serbest stil rampa, pist kayak ve snowboard sporları için vazgeçilmez seçenekler sunuyor. Koleksiyon, profesyonel ve amatör sporcuların yıllar içinde edindiği deneyimlere dayanılarak geliştiriliyor ve birçok teknik avantaj sağlıyor. Koleksiyon, dayanıklılık ve nefes alabilme gibi özelliklere sahip olan ve aynı zamanda soğuğa, rüzgara ve kara karşı koruma sağlayan teknik giysiler ile kayak ve snowboard maceralarında kullanıcının performansını destekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT