Toyiki`de Yılbaşı Alışverişine Şipşirin Ayıcık Hediye

Alışveriş Alışveriş Toyiki`de Yılbaşı Alışverişine Şipşirin Ayıcık Hediye

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
TOYİKİ’DE YILBAŞI ALIŞVERİŞİNE ŞİPŞİRİN AYICIK HEDİYE…
Toyiki, yeni yıla girerken herkesi mutlu etmeye devam ediyor. Toyiki mağazalarında yapılacak 100 YTL ve üzeri yılbaşı alışverişlerinde 7’den 70’e herkesin sahip olmak isteyeceği 35 YTL değerindeki şirin ayıcıklar hediye…

Yeni yılda evlerde kurulan çam ağaçlarının altına gizlenir umutlar, hayaller, birbirinden güzel hediyeler ve oyuncaklar. Yeni yıla girerken çocukları mutlu etmek isteyen anne babalar, yakın akraba ve dostlar, Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi Toyiki’de hediyeler almanın sevincini bin bir çeşit oyuncak ile yaşayacak.

Toyiki, 2008’i geride bırakmak üzere olduğumuz son günlerde, hediye arama telaşına giren büyük küçük herkesi mağazalarına bekliyor. Toyiki, yeni yıla kadar raflarındaki 1000’lerce ürün arasından yapılan 100 YTL ve üzeri alışverişlerde, tatlı gülümseyişi ve sevimli t-shirt’ü ile sadece çocukların değil büyüklerinde çok seveceği 35 YTL değerinde şirin ayıcık hediye ediyor.

Özellikle çocukların çok seveceği ve yakın arkadaş olacağı sevimli ayıcık, büyüklerin de seyahat ederken, uyurken, yalnız kalmak istediklerinde sır saklayabilen güvenilir ve şirin arkadaşı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT