Toyiki`lerde Hokus Pokus Zamanı

Alışveriş Alışveriş Toyiki`lerde Hokus Pokus Zamanı

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
TOYİKİ TÜM ÇOCUKLARI MERLİN’İN SİHİRLİ DÜNYASINA DAVET EDİYOR
TOYİKİ’LERDE HOKUS POKUS ZAMANI !

Binlerce oyuncağın yer aldığı, Türkiye’nin ilk ve tek çocuk süpermarketi olan Toyiki’lerin oyuncak dünyasına, yeni bir oyun daha eklendi. Dünya İllüzyonlar Şampiyonası Kurulu onaylı, MERLIN SİHİRBAZ SETLERİ artık Toyiki’lerde. İki büyük ve altı küçük setten oluşan, tüm Dünya’da büyük üne kavuşan Merlin amcanın sihirleri, Toyiki mağazalarında çocukları hokus pokusa bekliyor.

Merlin’in sihirli şapkasından çıkan tavşanlar artık hayal olmayacak. Binlerce farklı oyuncağın yanı sıra çocukları sürekli yeni oyunlarla tanıştıran Toyiki, çok çeşitli illüzyon oyunlarıyla dolu dolu olan MERLIN SİHİRBAZ SETLERİ ile hem çocukların hem de büyüklerin eğlence kaynağı olacak.
Çocuklar, tam 200 oyundan oluşan bu set ile, sihir dünyasının kahramanı olacak. Birbirinden eğlenceli, 2 farklı büyük set ve 6 farklı küçük setten oluşan MERLIN SİHİRBAZ SETLERİ, Toyiki mağazalarında yerini almaya başladı.

Dünya İllüzyonlar Şampiyonası Kurulu’ndan onaylı…
Dünya İllüzyonlar Şampiyonası Kurulu tarafından onaylanan, çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek sihir setlerinde yer alan, Türk illüsyonistlerin onayladığı Türkçe kullanma kılavuzu sayesinde, tüm sihirler kolaylıkla öğreniliyor ve uygulanabiliyor.
Çocuklar, Merlin’in sihirli oyun setlerinden istediklerine sahip olabilecekler. Toplam 6 farklı versiyonu olan Merlin’in Mini Sihir Setinde 25 sihir oyunu yer alırken, Merlin Amatör Sihirbaz Seti ile çocuklar 60 farklı illüzyon numarasını öğrenebilecekler. Ya da Merlin’in Sihirli Şapkası setinde yer alan gizli bölmeli sihir şapkasıyla ve tam 200 farklı sihir oyunu ile sihrin gizemini keşfedecekler.

Merlin’in sihirli oyun setlerinde neler yok ki…
Birbirine eklenmiş ünlü halka gösterisi, yumurtadan ip çıkarma, yok edilebilen ve tekrar görünür hale getirilebilen top gösterisi, bozuk para oyunu, tavşanları çoğaltma gibi birbirinden şaşırtıcı sihirler Merlin’in Sihirli Oyun Setleri’nde yer alan yüzlerce oyundan sadece birkaçı.

Fiyatlar:
Merlin’in Sihirli Şapkası: 200 sihir oyunu: 29,90 TL
Merlin’in Amatör Sihirbaz Seti: 60 sihir oyunu: 19,90 TL
Merlin’in Mini Sihir Seti: 6 farklı set her biri 25 sihir oyunu: 4,90 TL



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT